首页
登录
职称英语
Amazon, corn’s recent announcement that sales of e-books at the online megas
Amazon, corn’s recent announcement that sales of e-books at the online megas
游客
2023-08-25
50
管理
问题
Amazon, corn’s recent announcement that sales of e-books at the online megastore had overtaken sales of hardcover books came as no surprise. It had to happen sometime. But the news did evoke quite an interesting mental image: libraries that from now on will look smaller and less crowded.
For the moment, let’s not argue with the proposition that people will read as much as they ever have. The habits of readers may not change. But if readers aren’t changing, their environments will. Rooms that once held books will—well, whatever they hold from now on, it won’t be books. Or not as many books. Theoretically, your space will be more spare, less disordered. That’s the theory, at least.
All of this has already happened big time in the music business, where downloads have gradually but surely replaced CDs. All those CDs taking up space on the wall—gone. From now on, we’ll own what might be described as the idea of stuff, since the actual physical things—records, tapes, photographs, CDs, and now books—have been as good as vaporized, with the information contained therein stored away on a hard drive.
This, of course, is merely subordinate damage in the digital revolution, if damage it is. There’s as yet no way to tell if this transition is good, bad, both, or neither, but surely the absence of a physical library, be it musical or literary, marks a fundamental shift in the way we live and think about things. In music, for example, the rise of iTunes, YouTube, and all the other online music suppliers has quickly eroded our devotion to the long-playing album as the principal means of organizing music.
With books, the absence of packaging does nothing to the contents. I can buy a hardcover copy of "Moby-Dick" or download it onto an e-reader, and Melville is still Melville. But I grew up loving Rockwell Kent’s illustrations of that novel, and later Barry Moser’s. It’s hard to think of the book without them. I can do that, certainly, but some little thing is lost.
For years audiophiles(唱片爱好者)have tried to persuade more casual music fans that a vinyl record(黑胶唱片)played on a decent sound system sounds better than a digital recording played on the same system. Digital sound is not as warm, not as seductive to the ear. Something of the same argument might be made for books, or for the tactile(触觉的)pleasure of holding and reading a well-made book. At its simplest, a book is a tool, or an information-delivery system. To conceive of a world without physical books is to conceive of a world somehow diminished. It may be more efficient—yes, you can take a "stack" of books on vacation with an e-reader. But efficiency is no substitute for pleasure. The future may be less disordered. It may also be less fun. [br] "Melville" is most probably the name of_____.
选项
A、a novel
B、a critic
C、a library
D、a writer
答案
D
解析
首先可以判断“Moby-Dick”是一本小说。根据该段内容可大致推断,Melville很可能与“Moby-Dick”一样是一本小说,或是“Moby-Dick”中的某个角色,又或是“Moby-Dick”的作者,但其后提到的that novel和the book都表明这里只有“Moby-Dick”一本书。因此,Melville不可能是另一本小说的名字,这样看来,本题最符合推断的是D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2955311.html
相关试题推荐
[originaltext]Irecentlyturnedfifty,whichisyoungforatree,midlifef
[originaltext]Irecentlyturnedfifty,whichisyoungforatree,midlifef
[originaltext]Irecentlyturnedfifty,whichisyoungforatree,midlifef
OnlineShopping[img]2013w37/ct_eusj_euswriting_0046_20138[/img]1.上图为某城市居民网上购物占
[originaltext]Inarecentstudyofsix-andseven-year-oldsinthePhiladel
Amazon,corn’srecentannouncementthatsalesofe-booksattheonlinemegas
Amazon,corn’srecentannouncementthatsalesofe-booksattheonlinemegas
Amazon,corn’srecentannouncementthatsalesofe-booksattheonlinemegas
Amazon,corn’srecentannouncementthatsalesofe-booksattheonlinemegas
WhenZadieSmithfinishedhermostrecentnovel,OnBeauty,shedrankabott
随机试题
BythetimeIfinishedhighschool,myinterestinanimalshadgrown,anden
提到中国体育不能不说乒乓球。乒乓球为中国赢得了无数个世界冠军(championship),给国人带来无穷的喜悦与自豪感。此外,乒乓球一直是中国人最喜爱的
Roland:Haven’tseenyouforages.Howisitgoing?Albert:______,thanks,and
AreWeReadytoOpen?Emailhasthepotentialasacost-
简答题:下面列出了对书刊审稿的一些要求。请判断哪些是对期刊和图书审稿的共同要求,
从所给的四个选项中,选择最合适的一个,使之符合左边四个图形的规律性:
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
B利用“直除法”直接得到待比较分数的首位:
下列不属于评标评价标准的是()。A:标书符合性 B:技术评审 C:管理人员素
根据求医的决定权,可将求医行为分成A.主动型、参与型、强制型 B.主动型、指导
最新回复
(
0
)