首页
登录
职称英语
[originaltext] (20 -1)By now you may have heard Taylor Swift’s heartbreakin
[originaltext] (20 -1)By now you may have heard Taylor Swift’s heartbreakin
游客
2023-08-25
81
管理
问题
(20 -1)By now you may have heard Taylor Swift’s heartbreaking song " Ronan" , about the too-short life of a little boy. Ms. Swift gave it an emotional performance on the Stand Up to Cancer television program on Sept. 7, and it has been topping the charts ever since.
(20 - 2)The real boy behind the song is Ronan Thompson, a naughty 3-year-old boy from Phoenix with coppery blond hair and big blue eyes. In 2010, a few months after his third birthday, Ronan was given a diagnosis of cancer, an often deadly childhood cancer. He died on May 9, 2011, three days before he was to turn 4. It’s the most common cancer in infants and accounts for about 15 percent of all childhood cancer deaths.
(21)Ms. Swift learned about Ronan from a blog that his mother, Maya Thompson, began shortly after the diagnosis to keep family and friends informed. Ms. Thompson called the blog Rockstar Ronan, but she did not tell directly about his illness, and her heartbreak was painfully evident in every update. Ronan spent his last days in a hospital in Phoenix with his parents and brothers. After he died, his mother continued to write tearful posts on her blog, which had turned into an open letter to her son.
(22)Cancer is the second leading cause of death of children under 15—after accidents—yet childhood cancer receives only 3 to 4 percent of national cancer research funds. Although childhood cancer is considered rare, an estimated 12,060 new cases are expected this year among children 14 and younger. The survival rate for childhood cancer is about 80 percent.
20. What is Taylor Swift’s song " Ronan" about?
21. How did Taylor Swift learn about Ronan?
22. What is the first leading cause of children death under 15?
选项
A、From the local newspaper.
B、From the television program.
C、From a letter of Ronan’s mother.
D、From a blog of Ronan’s mother.
答案
D
解析
文章中提到,斯威夫特女士是从罗南母亲玛雅·汤普森的博客上听说罗南的,故答案为D)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2955053.html
相关试题推荐
[originaltext]Itravelalot,andIfindoutdifferent"style"ofdirection
[originaltext]AfriendgaveGeorgeaparrotwhichhadabigvocabulary,but
[originaltext]AskatypicalAmericantonamethebiggestbusinessintheUn
[originaltext]AskatypicalAmericantonamethebiggestbusinessintheUn
[originaltext]W:Haveyoueverattendedagroupinterview?Imeananinterview
[originaltext]W:Haveyoueverattendedagroupinterview?Imeananinterview
[originaltext]W:Haveyoueverattendedagroupinterview?Imeananinterview
[originaltext]W:Tellmealittlebitaboutyourself,please.M:MynameisDav
[originaltext]W:YouAmericansarefunny.Itseemsasifyouweremarriedwith
[originaltext]W:YouAmericansarefunny.Itseemsasifyouweremarriedwith
随机试题
WelearnedthatColumbushasdiscoveredAmericain1492.A、haddiscoveredB、disco
Today,mostcountriesintheworldhavecanals.Somecanals,suchastheSue
A.U、I为关联方向,电流I的实际方向是自A流向B B.U、I为关联方向,电流
凡在坠落高度基准面以上,有可能坠落的高处进行的作业称为高处作业。该基准面高度为大
女,50岁,有糖尿病史。发热胸痛3天,咳少量脓痰偶带血丝。体检:体温39.5℃,
下列关于基金与银行储蓄存款的描述中,错误的是()。A.收益不同 B.信
分析企业长期偿债能力的指标不包括( )。A.已获利息倍数 B.资产负债率
一般吸毒人员,是指偶尔吸毒或吸毒未形成毒瘾的人员。这类人员一般由公安机关给予批评
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
橡胶产品中,属于通用橡胶的有( )。A.天然橡胶 B.硅橡胶 C.丁苯橡胶
最新回复
(
0
)