首页
登录
职称英语
[originaltext] New Yorkers, who live in the city that famously never sleeps,
[originaltext] New Yorkers, who live in the city that famously never sleeps,
游客
2023-08-23
87
管理
问题
New Yorkers, who live in the city that famously never sleeps, now can satisfy their desire for cupcakes in any of those endless waking hours.[19]A 24-hour vending machine that dispenses cupcakes opened for business this week on Manhattan’s Upper East Side, and locals are lining up despite the wintry temperatures for a taste.
"It’s so fun," said Melissa Martelli, a schoolteacher and neighborhood resident as she ate a lemon sugar cupcake she bought from the machine. "You could just go in the store and wait on line, but it’s just so cool."
Despite the Sprinkles cupcake store connected to the ATM, and the city’s abundance of all-night convenience stores, customers said the ATM has novelty appeal. "It’s the experience of buying a cupcake from an ATM. It’s an incredible concept," said Amy Benaderet, a financial services account manager who lives nearby. "You can get money at any time. Now you can get cupcakes at any time."
At a price of $4.25 apiece, the cupcake choices include chocolate, coconut and lemon. "It’s cool, especially if you live around here and it’s like the middle of the night and you really want a cupcake. I would so do that," said Margarita Mazur, who works at a local tech company.
But not every New Yorker has caught the sugar buzz. "I think it’s stupid," said Anthony Campagne, who was waiting while his tech company co-workers stood in line for their cupcakes. "It just doesn’t make sense. People don’t need cupcakes at three in the morning."
19. What do we learn about the cupcake vending machine?
20. What do customers say about the new machine?
21. What do we learn about Anthony Campagne?
选项
A、He thinks it’s stupid to buy a cupcake in the morning.
B、He has a different opinion from the majority.
C、He thinks having one cupcake in the morning is enough.
D、He stood in line with his co-workers for their cupcakes.
答案
B
解析
短文最后提到,也有纽约人对这个新鲜事物不那么热衷,其中Anthony Campagne说:“我觉得这很蠢,根本不合逻辑,谁要在凌晨三点吃杯形蛋糕?”可见Anthony Campagne跟大众持不同的观点。故选B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2951560.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Idolikethosecolorfulbirds.Ithinkyoucanteachthemto
[originaltext]Moviesoftendepicttheelderlyasill-tempered.Infact,mos
[originaltext]Winterisapainintheanimalkingdom.Birdscanfleeitby
[originaltext]BynowyoumayhaveheardTaylorSwift’sheart-breakingsong
[originaltext]BynowyoumayhaveheardTaylorSwift’sheart-breakingsong
[originaltext]BynowyoumayhaveheardTaylorSwift’sheart-breakingsong
[originaltext]M:Hi,Sarah.What’sup?W:Oh,hi,Ijustgotoutofahistoryc
[originaltext]M:(23)Thenumberofoverweightchildreninthisnationisonthe
[originaltext]M:(23)Thenumberofoverweightchildreninthisnationisonthe
[originaltext]M:(23)Thenumberofoverweightchildreninthisnationisonthe
随机试题
Themainideaofthesebusiness-schoolacademicsisappealing.Inawordwt
【T1】人人都需要朋友,若你在交朋友方面总是失败,就该反省自己,看是否你的个性有什么问题。(if)或许你有些在社交上应该避讳的缺点,比如势力、饶舌、说脏
TheCivilWarofEnglandbrokeoutin_____.A、1789B、1879C、1642D、1462C
Ascientistwhowantstopredictthewayinwhichconsumerswillspendtheir
Jobsatisfactionisabusinesstermthatreferstoaperson’scontentmentwi
ThescientistGalileoclaimedthattheearth______aroundthesun.A、movesB、mov
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimportan
建筑基地内绿地率的计算,下列哪项正确?()A.绿地率=(绿化覆盖面积/用地面
有位老师上课批评了一位学生,他生气的跑了出去,如果你是这位老师,你会怎么做?
关于养老保障信托,下列说法不正确的是()。A:这种信托是适用于退休规划的有效工具
最新回复
(
0
)