首页
登录
职称英语
In recent years, more and more people would like to participate in the test for
In recent years, more and more people would like to participate in the test for
游客
2023-08-22
63
管理
问题
In recent years, more and more people would like to participate in the test for national civil servants. Write a composition entitled Craze for Civil Service Examinations. You should write at least 150 words but no more than 200 words.
选项
答案
Craze for Civil Service Examinations
In recent years, more and more people would like to participate in the test for national civil servants. Many graduates or employees consider the occupation of civil servant as their most ideal choice. They craze for the civil servant test and some of them even put all of their eggs in one basket. This phenomenon has attracted widespread attention.
In fact, it’s not difficult to explain such a craze. Above all, nowadays college students face great employment pressure. Civil servant, as one of the most stable professions in China, becomes their preferable selection. Moreover, the welfare and salary of civil servants have been improved greatly, which become a significant advantage enjoyed by many people. Besides, the high social position of civil servants is an important factor drawing many people to compete for this profession.
In my opinion, this craze in civil servant test will continue in the following years because the highly competitive situation for employment is uneasy to change. However, with the perfection of employment system and more choices for career, people tend to have an overall understanding on employment.
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2948100.html
相关试题推荐
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,twoan
[originaltext]W:Haveyouevervisitedaredwoodforest?Irecentlyhadachanc
[originaltext]W:Haveyouevervisitedaredwoodforest?Irecentlyhadachanc
Inrecentyears,wehaveallwatchedtheincreasingcommercializationofthe
Inrecentyears,wehaveallwatchedtheincreasingcommercializationofthe
Somepeoplebelievethatyouhavetobeaspecialkindofpersontosellap
Somepeoplebelievethatyouhavetobeaspecialkindofpersontosellap
Somepeoplebelievethatyouhavetobeaspecialkindofpersontosellap
Somepeoplebelievethatyouhavetobeaspecialkindofpersontosellap
Somepeoplebelievethatyouhavetobeaspecialkindofpersontosellap
随机试题
Iwanttomakeuseofthisshortgatheringtomakeclearourworkingrequirem
TheSpaceAge______inOctober1957whenthefirstartificialsatellitewaslau
【B1】[br]【B16】A、forB、atC、onD、aboutB此题考查的是look动词短语和文章的语义衔接。第二段第一句是说“所有的国家都赞同
Hewas______totellthetrutheventohisclosestfriend.A、toomuchofacoward
下列关于公司债券上市的说法中,错误的是()。A:债券发行额不低于人民币一千万元
地西泮的催眠作用机制是A.抑制前列腺素合成酶,使前列腺素合成减少 B.选择性抑
(2018年真题)根据问卷设计中问题的排序原则,下列正确的排列顺序是()。
制定、发布对银行业金融机构监督管理的规章、规则的机构是()。 A.全国人大
关于远期交易与期货交易的区别,下列描述错误的是()。A.期货交易和远期交易都是
某调水枢纽工程主要由泵站和节制闸组成,其中泵站设计流量120m3/s,安装
最新回复
(
0
)