首页
登录
职称英语
[originaltext] You might think that most of the patients at sleep clinic are
[originaltext] You might think that most of the patients at sleep clinic are
游客
2023-08-21
61
管理
问题
You might think that most of the patients at sleep clinic are being treated for sleeplessness, commonly referred to as insomnia, but that is not the case. The majority of sleep-clinic patients suffer from disorders of excessive sleep—or hypersomnia. While most insomniacs somehow manage to drag themselves through the day and function at acceptable, although not optimal levels, this is not so for people who suffer from hypersomnia.
They are incapacitated by irresistible urges to sleep during the day, often in inappropriate situations—at business meetings, in supermarkets, or at parties. Even more dangerous is their failure to remain awake when driving or operating machinery. Falling asleep in such situations could obviously be life-threatening.
Many hypersomniacs suffer from narcolepsy, for which the primary symptom is excessive daytime sleepiness. Though not apparent in childhood, this symptom most often appears for the first time during the teen years and continues throughout a person’s life. The sleep attacks may occur as many as fifteen to twenty times during the course of the day and last for periods from fifteen minutes up to two hours.
What can be done to help those suffering from narcolepsy? There are certain drugs that can help, and specialists suggest voluntary napping to decrease the frequency of such sleep attacks.
9. What is "hypersomnia"?
10. What does the speaker say about sleep-clinic patients?
11. When does narcolepsy usually first become apparent?
12. What can a narcoleptic do to prevent sleep attacks?
选项
A、Avoid social situations.
B、Stop taking certain drugs.
C、Take naps during the day.
D、Sleep eight hours a night.
答案
C
解析
这个总是属于说话者在文章中自问自答的题目,说话者提到了两种阻止这种现象的办法,一种是服药,另一种是主动地小睡一会儿。只有选项C提到这两种方法中的一种。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2944378.html
相关试题推荐
[originaltext]M:LookatthelowpricesonthesefashionableTVsets.Something
[originaltext]M:LookatthelowpricesonthesefashionableTVsets.Something
[originaltext]Aswehelpchildrengetoutintotheworldtodotheirlearnin
[originaltext]HuangYiworksforacompanythatsellsfinancialsoftwareto
[originaltext]Goodmorning,ladiesandgentlemen!Asinstructedinourprevi
[originaltext]Goodmorning,ladiesandgentlemen!Asinstructedinourprevi
[originaltext]W:Well,beforewedecidewe’regoingtoliveinEnderby,wereal
[originaltext]W:Well,beforewedecidewe’regoingtoliveinEnderby,wereal
[originaltext]W:Well,beforewedecidewe’regoingtoliveinEnderby,wereal
[originaltext]M:It’sreallyamazinghowmanycolorsthereareintheseThaisi
随机试题
Mt.BenNevis,thehighestmountainoftheU.K.,standsin______.A、ScottishHigh
AfterreadingthefollowingintroductiontothecauseonFirstCertificateinEn
Forsomeeducators,thereisnothingwrongwithfunandgames.Agroupcalle
Ifd=[img]2022m10x/ct_ve01204002j_0015_221018[/img],a=c/2,andb=3c/4,whatist
Onceagain,thisassumptionisimplausible.Thepublicwillnotbeoutragedifi
Shopper46ismakingadecision.Stopwatchinhand,Iobserveherfrombehi
Forthefirsttimeinhistorymorepeopl
现在许多高校都建立了教学团队,因而现在非常强调教师之间的群体协作。()
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
228、用于()地区的220kV及以下电压等级GIS,宜采用户内安装方
最新回复
(
0
)