首页
登录
职称英语
[originaltext] College brochures often depict fresh-faced, newly-minted high
[originaltext] College brochures often depict fresh-faced, newly-minted high
游客
2023-08-20
88
管理
问题
College brochures often depict fresh-faced, newly-minted high school graduates, ready to venture out of their parents’ homes to their dorm rooms for the first time.(19)The problem with that picture is those students—the 18- to 22-year-old "traditional" college students—are no longer the norm. In fact, most students who used to be classified as nontraditional—older students, those with families and jobs, as well as veterans—are now more common on college campuses. The reality, says Andrew Kelly of the American Enterprise Institute in a documentary, is that(20)many students don’t move straight from high school to college and complete their degrees within four to six years. Some join the military, start working, start a family or simply take more time to figure out what path they want to pursue. However, the way for the older students is not easy. At community colleges where many adult students begin their college careers,(21)1 in 10 transfer students lose nearly all of their course credits upon transferring to a four-year university. That’s why some education reformers are advocating for an alternative approach to a degree through online education, competency-based education and more flexible credit transferring policies.(22)The need to play multiple roles at once as a parent, a spouse, an employee and a student, has fueled the growth of online education. About a third of college students have taken at least one online class, and both employers and the general public are increasingly supportive of online education.
19. What is the problem with the traditional college brochures?
20. Why do college students become older nowadays?
21. What problems do some older students meet in college?
22. What makes online education more and more popular?
选项
A、They say much about students’ dorm rooms.
B、They always advertise students with high scores.
C、They don’t cover the older college students.
D、They only depict students who are good-looking.
答案
C
解析
事实细节题。本题问的是传统的大学手册有什么问题。短文开头提到,大学的手册上经常刻画的是面带稚气,刚从高中毕业的学生形象,这一画面的问题在于上面所描绘的18到20岁的传统大学生已经不再是主流了。事实上,年龄大点的学生,他们已成家或有工作,或者是老兵在现在的大学校园里更普遍。也就是说传统大学手册的问题在于没有把年龄大点的大学生包括在内。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2942552.html
相关试题推荐
[originaltext]Doyouliveinaneighborhoodwhereyoufeelsafeandconnect
[originaltext]Swedishfathersfromnextyearwillreceiveathirdmonthof
[originaltext]Swedishfathersfromnextyearwillreceiveathirdmonthof
[originaltext]M:Goodmorning,Natalie!Readytobegintoday’stutoring?W:Oh,
[originaltext]M:Goodmorning,Natalie!Readytobegintoday’stutoring?W:Oh,
[originaltext]M:Goodmorning,Natalie!Readytobegintoday’stutoring?W:Oh,
[originaltext]W:SoRob,tellme,doyouhaveaspareroominyourhouse?M:Ab
[originaltext]W:SoRob,tellme,doyouhaveaspareroominyourhouse?M:Ab
[originaltext]M:IsthatMissThames?I’mhereatyourdoortodeliverthegood
[originaltext]M:IsthatMissThames?I’mhereatyourdoortodeliverthegood
随机试题
LookatthestatementsbelowandatthefiveextractsfromanarticleaboutSwin
TheSkillsRequiredtoGetaGoodJob1.Academicskills1Commu
他对公司的成功作出了重要的贡献。(contribution)Hehasmadeagreatcontributiontothesuccessof
Pleasewriteoutthewordwiththegivenletters.[img]2014m4s/ct_eyyjsdz2012j_ey
[originaltext]W:You’vereadanarticleabouthumanbones.Arethereanycommen
媒体广告组织的职能有()A.承揽广告业务 B.设计制作和发布广告 C.审查
办公软件开发公司a非常重视软件过程管理,按照CMMI(能力成熟度模型)逐步进行过
患者男性,56岁,慢性肺源性心脏病,神志清楚,呼吸困难,口唇发绀明显,动脉血氧分
(2020年真题)社会工作者小张为机构撰写了残障人士精准救助项目总结报告。下列内
决定性证据指的是依据法律不允许否认这种证据,或者是因为这种证据的强度和可信度足以
最新回复
(
0
)