首页
登录
职称英语
[originaltext] Scientists have known for years that human life on earth depe
[originaltext] Scientists have known for years that human life on earth depe
游客
2023-08-20
62
管理
问题
Scientists have known for years that human life on earth depends on the continued survival of many different kinds of plants, animals and other organisms. This is why governments make laws to protect the environment. In the United States, a major environmental law is the Endangered Species Act of 1973.(23)Earlier laws provided only limited ways to protect native animals considered in danger. The law expanded America’s list of threatened animal species to include foreign animals. It defined the words "endangered" and "threatened." The law extended protection to plants and other organisms. It also required federal agencies to carry out programs to help guarantee the survival of endangered and threatened species. Federal agencies were also barred from taking any step that would harm a listed species or destroy or change its living area. The United States Fish and Wildlife Service calls the Endangered Species Act one of the most far-reaching wildlife conservation laws ever approved.(24)Its purpose is to protect endangered and threatened species and their environments. It also requires the government to take action to help such species.(25)To get this protection, a plant or animal species must be added to the Federal list of wildlife and plants said to be in the greatest need of help. Each species is listed as either endangered or threatened. A species is added to the list when scientists have confirmed that its survival is threatened. The threats may include the destruction of its environment, disease and too much hunting or fishing. Officials say they want to increase the population of the listed species to a level where federal protection is no longer required.
23. What did the environmental laws before 1973 protect?
24. What can we learn from the Endangered Species Act of 1973?
25. When can a plant or animal species get help?
选项
A、When the species doesn’t match with its surroundings.
B、When the species is threatened by humans.
C、When the species shows a trend of decline.
D、When the species is added to the Federal list.
答案
D
解析
推理判断题。本题问的是植物或动物物种何时才能得到帮助。短文末尾部分提到,某一物种必须被列入联邦政府保护名单上才能获得保护,而当科学家证实该物种面临生存危机时,该物种才会被列入该名单。由此可知,被列入联邦政府保护名单的物种才能获得帮助。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2941938.html
相关试题推荐
Scientistshavebegunusingsatellite-basedsystemstopredictvolcanicerup
Scientistshavebegunusingsatellite-basedsystemstopredictvolcanicerup
[originaltext]Everyyear,peopleinAmericauseenergyequaltoover30mil
[originaltext]Everyyear,peopleinAmericauseenergyequaltoover30mil
[originaltext]Ifsheernumbersprovideanyproof,America’suniversitiesar
[originaltext]Ifsheernumbersprovideanyproof,America’suniversitiesar
[originaltext]W:Iwonderifyoucouldtellmealittlebitaboutyourjobasa
[originaltext]W:Iwonderifyoucouldtellmealittlebitaboutyourjobasa
[originaltext]W:Iwonderifyoucouldtellmealittlebitaboutyourjobasa
[originaltext]W:Charles,asasinger,doyouevermakeyourselfcrywhenyous
随机试题
GreekMythologyGreekmythologyconcernsthe
[originaltext]ThomasEdisonwasborninMilan,OhioonFebruary11,1847.He
Thepopularnotionthatolderpeopleneedlesssleepthanyoungeradultsisa
Hehadsolittleeducation______hewasunfitforthisjob.A、butB、whatC、asD、th
进程问用信件传递信息时,信件中应含有()。A.信件长度 B.信件名 C.发
配制注射用水时,以()。A.12小时内新鲜制备为好B.14小时内新鲜制备为好C
具有中枢性降压作用的药物() A.可乐定 B.美加明 C.利血平 D.
N公司将其持有的对M公司的债权转换为对M公司的股权,此项重组是()A、资产置换
关于我国员工福利的发展,人们将其划分为三个阶段,其中说法不正确的是( )。A.
患者女性,25岁,产后4个月,哺乳不规则出血1个月,咳嗽,胸痛,恶心,Ⅱ吐且神志
最新回复
(
0
)