首页
登录
职称英语
Nowadays, it seems that people are spending more and more time watching movies.
Nowadays, it seems that people are spending more and more time watching movies.
游客
2023-08-18
67
管理
问题
Nowadays, it seems that people are spending more and more time watching movies. Therefore, the influence of movies cannot be ignored. Write a composition entitled The Influence of Movies. You should write at least 150 words but no more than 200 words.
选项
答案
The Influence of Movies
Nowadays, it seems that people are spending more and more time watching some sort of visual entertainment, whether it is television, a video tape or a DVD. There is no doubt that watching movies has become one of the main entertainments today and can influence the way that people behave. Therefore, the influence of movies cannot be ignored.
Firstly, there are more and more advertisements before the movies. For example. I have experienced thirty minutes’ advertisements before the movie began. Secondly, the movies affect people in that they give people either a broader view of the world or an interesting one. depending on what type of programs they choose. For instance, those who watch news and educational programs can learn new things while those who watch entertainment shows can have great fun. Finally, perhaps the most susceptible viewers are children, who may be unable to tell fact from fiction and may try to imitate acts that they see in the movies.
In conclusion, with the ever-increasing popularity of movies, the influence is also tremendous and overwhelming. Besides the positive influence, we should pay more attention to the negative influence.
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2936684.html
相关试题推荐
Nowadays,manyuniversitiesoffermentalhealthclassestotheirstudents.Write
Inrecentyears,mostcompaniesareinclinedtohirethepeoplewithhighdiplom
Mostpeopledon’tenjoyfacingthedifficultsituationsthatsometimesoccur
Mostpeopledon’tenjoyfacingthedifficultsituationsthatsometimesoccur
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,twoand
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,twoand
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,twoand
TheMostImportantSkillsforModernPeople1.随着科技的发展,现代人的技能也随之变化2.有人认为外语、计算机等技
[originaltext]Inthenot-sodistantpast,mostpeoplethoughtthatwhenaw
[originaltext]Inthenot-sodistantpast,mostpeoplethoughtthatwhenaw
随机试题
Readthetextbelowaboutpersonalbranding.Choosethebestwordorphr
BaronHansHeinrichThyssenBomemizsahasthefinestprivateartcollection
PASSAGETWOInakayak.根据题干关键词定位至第四段。该段第一句先用问句引出作者所采取的解决方式,第二句提到,充气皮划艇便于携带,可以像行李一
JazzisAmerica’scontributiontopopularmusic.(1)______classicalmusic,w
Whichofthefollowinginfinitives(不定式)expressesREASON?A、Hesearchedtheroomo
Ittookalotofimaginationtocomeupwithsuchan______plan.A、brightB、clev
在环境较为不确定时,内部组织比较松散,决策权力分散并且权力层级不明确,组织结构设
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
(____)及以上开关柜内的穿柜套管、触头盒应采用双屏蔽结构,其等电位连线(均压
作为不可再生的稀缺资源,耕地一旦被占用,即便补充或补划数量质量相当的耕地,也会改
最新回复
(
0
)