首页
登录
职称英语
[originaltext] I’d like to share with you today my experience with the new ap
[originaltext] I’d like to share with you today my experience with the new ap
游客
2023-08-15
81
管理
问题
I’d like to share with you today my experience with the new approach to building a house. It’s called Envelop Building. Essentially, what it means is that as you are building a house, you try to leave the landscape feature on the land, especially the vegetation in the original condition. So what you are not doing is the usual practice of land-scraping. By which I mean literally scraping or clearing land of any and all the original plants. Why is the approach called Envelop Building? Because instead of clearing everything away, you let your original landscape elements envelop or surround your house. Let the vegetation physical features such as hills and slopes or interesting rock formations, constituted a significant part of the character of the building sight. The design of the house should take these features of the property into account. Actually integrating your original wild landscape with a house is not that new. The famous American architect Wright was doing it about 65 years ago. So we are in good company. Envelop Building is not as easy as it sounds though. It’s not just that you build your house and leave the land alone. By building, you are already damaging the original landscape. But as architects, we should try to work with environment, not against it. A creative architect can find ways to incorporate natural landscape into the overall design. For example, why used the massive boulders on the side of one of the most famous houses has part of the house foundation?
Now listen to the following recording and answer questions 16 to 18.
16. According to the professor, what does the term "land-scaping" refer to?
17. In Envelop Building, what is done with the landscape features of a building sight?
18. Why does the professor mention the architect Frank Loid Wright?
选项
A、Eliminating the original vegetation from the building site.
B、Making the houses in an area similar to one another.
C、Deciding where on a site a house will be built.
D、Surrounding a building with wildflowers and plants.
答案
A
解析
细节题。根据So what you are not doing is the usual practice of land-scraping. By which I mean literally scrap-ing or clearing land of any and all the original plants.可知land-scraping意味着抹去或者清除掉土地上原本的或者全部的植物。因此,正确答案是A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2926921.html
相关试题推荐
[originaltext]TodayI’dliketotalkaboutthesculptorHenryMoore,inpa
[originaltext]TodayI’dliketotalkaboutthesculptorHenryMoore,inpa
[originaltext]TodayI’dliketotalkaboutthesculptorHenryMoore,inpa
[originaltext]Let’sbegintodaybydiscussingenzymes.Enzymesarewhatma
[originaltext]Let’sbegintodaybydiscussingenzymes.Enzymesarewhatma
[originaltext]Inthe18thcenturyFrencheconomistsprotestedtheexcessive
[originaltext]Inthe18thcenturyFrencheconomistsprotestedtheexcessive
[originaltext]TheEducationSelectCommitteehasbeenexaminingtheunderac
[originaltext]TheEducationSelectCommitteehasbeenexaminingtheunderac
[originaltext]M:Goodmorning.Doctor.W:Goodmorning,Mr.White.WhatcanId
随机试题
TheotherdayIwaslisteningtoaChristianradioprogramonthewaytothe
[originaltext]W:Hi,Steve,haveyoueverheardofEdwardR.Murrow?Ireallyw
某住宅小区工程、基坑开挖深度10m,采用预应力锚杆组合支护结构,在雨季施工阶段,
久病累及脾肾,以致脾肾阳虚,温煦气化失司,可以形成A.风气内动 B.寒从中生
依据当代课程发展趋势和普通高中课程方案中课程内容确定的(),《普通高中美术课
无论什么文章,一旦选进语文教材,就不再是原来意义上的,独立存在的作品,而是整个教
在二手个人住房交易时,在借款人购买的房屋没有办好抵押登记之前,由( )提供阶段
(2017年真题)甲、乙两公司签订了一份家具买卖合同,因家具质量问题,甲公司起诉
(2015年真题)用矩阵分析技术组合时采用的维度包括()。A.技术先进性
坐高是指A.头顶至耻骨联合上缘的距离 B.头顶至耻骨联合下缘的距离 C.头顶
最新回复
(
0
)