首页
登录
职称英语
A new study from researchers in Europe claims that the average IQ in Western
A new study from researchers in Europe claims that the average IQ in Western
游客
2023-08-14
67
管理
问题
A new study from researchers in Europe claims that the average IQ in Western nations dropped by a staggering 14.1 points over the past century.
"We tested the【C1】______that the Victorians were cleverer than modern populations using high-quality instruments, namely measures of simple visual reaction time in a meta-analytic study," the researchers wrote in the study, which was published online in the journal Intelligence on Thursday. "Simple reaction time measures correlate【C2】______with measures of general intelligence and are considered elementary measures of【C3】______"
The results might surprise some. Especially if the researchers were simply measuring visual response times. After all, in a digital world constantly【C4】______for our attention, it would seem people generally respond more quickly to visual stimuli. However, the results appear to indicate something different.
The Victorian era ran roughly from 1837 to 1901,【C5】______with the reign of England’s Queen Victoria. Some have credited the Reform Act of 1832 with sparking an era of previously【C6】______peace and prosperity in the U. K. The results were measured using data from 1889 to 2004 and were analyzed by Michael A. Woodley in Brussels.
So why has there been such a【C7】______drop? As UPI notes, previous research studies have found that women of higher intelligence tend to have fewer children on average, meaning that population growth may be driven by those with a lower IQ. And over time, the abundance of less intelligent【C8】______would affect the overall IQ average. On average, the general intelligence of those populations measured【C9】______by 1.23 points per decade. " These findings strongly indicate that with【C10】______to general intelligence the Victorians were substantially cleverer than modern Western populations," the study says.
A)aspect I)insignificantly
B)climbed J)offspring
C)cognition K)respect
D)coinciding L)sharp
E)competing M)steady
F)completing N)substantially
G)dropped O)unprecedented
H)hypothesis [br] 【C3】
选项
答案
C
解析
空格前是介词of,因此需要填入名词或动名词。该句提到通过简单反应测试可以测出智商,而简单反应测试被认为是测试______的基本方法。文中的intelligence暗示此处应填入C)cognition“认知,认识”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2926433.html
相关试题推荐
Researchershavereconstructedanancienthumangenome(基因组)forthefirsttim
Researchershavereconstructedanancienthumangenome(基因组)forthefirsttim
Researchershavereconstructedanancienthumangenome(基因组)forthefirsttim
Researchershavereconstructedanancienthumangenome(基因组)forthefirsttim
InanewstudyreleasedbyPew,researchersfindthatwhileMillennials(千禧一代
InanewstudyreleasedbyPew,researchersfindthatwhileMillennials(千禧一代
[originaltext]W:YoumustbeveryexcitedaboutyourtriptoEurope.Whenarey
[originaltext]Theaveragepersonlearnsmostofthe30,000-40,000wordswho
Withincreasingprosperity,WesternEuropeanyouthishavingaflingthatis
Withincreasingprosperity,WesternEuropeanyouthishavingaflingthatis
随机试题
Lookatthestatementsbelowandthebookreviewontheoppositepage.Whichse
CriticsandsupportersoftheUnitedNationshavesometimesseenworldsapart
Thatlargeanimalsrequirealuxuriantvegetation,hasbeenageneralassum
Whyisitsodifficulttofallasleepwhenyouareovertired?Thereisnoon
在OSI参考模型中,网络层的服务访问点是()。A.LLC地址 B.MAC地址
以下哪种关于考核的说法是正确的?()A.考核一般通过将被考核机构的业绩与其最
采用EDTA滴定法,应在水泥终凝之前测定水泥含量,石灰剂量的测定应在路拌后尽快测
某施工单位对学校报告厅进行内部装修,其中吊顶采用轻钢龙骨纸面石膏板,地面铺设地毯
(2015年5月)组织从事的职业开发活动不包括( )A.为了提高员工自身素质而
物业服务企业的性质是与()的性质密切相关。A:物业投资管理工作B:物业资产管理
最新回复
(
0
)