首页
登录
职称英语
[originaltext] A scientific team is studying the thinking ability of eleven
[originaltext] A scientific team is studying the thinking ability of eleven
游客
2023-08-09
95
管理
问题
A scientific team is studying the thinking ability of eleven and half month old children. The test is a simple one. The baby watches a sort of show on a small stage. In Act One of the show, a yellow cube is lifted from a blue box, and moved across the stage. Then it is returned to the box. This is repeated 6 times.
Act Two is similar except that the yellow cube is smaller. Baby boys do not react at all to the difference and the size of the cube. But girls immediately become excited. The scientists interpret the girls’ excitement as meaning they are trying to understand what they have just seen. They are wondering why Act Two is odd and how it differs from Act One. In other words, the little girls are reasoning. This experiment certainly does not definitely prove that girls start to reason before boys, but it provides a clue that scientists would like to study more carefully. Already it is known that bones, muscles and nerves develop faster in baby girls. Perhaps it is early nerve development that makes some infant girls show more intelligence than infant boys. Scientists have also found that nature seems to give another boost to girls. Baby girls usually talk at an earlier age than boys do. Scientists think that there is a physical reason for this. They believe that the nerve endings in the left side of the brain develop faster in girls than in boys, and it is this side of the brain that strongly influences an individual’s ability to use language and remember things.
Questions 9 to 12 are based on the passage you have just heard.
9. What is the difference between Act One and Act Two in the test?
10. How do the scientists interpret their observation from the experiment?
11. What does the speaker say about the experiment?
12. According to scientists, what is another advantage given to girls by nature?
选项
A、It is a breakthrough in the study of the nerve system.
B、It may stimulate scientists to make further studies.
C、Its result helps understand babies’ language ability.
D、Its findings are quite contrary to previous research.
答案
B
解析
定位句说到该实验为科学家接下来进一步的研究提供了素材。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2910070.html
相关试题推荐
社交能力socialability/skill
和谐与稳定harmonyandstability
出国留学能够丰富知识、开阔视野,同时也可以培养人的独立性。Studyingabroadcannotonlyenrichpeople’sknowle
有科学依据的scientific
经济稳定economicstability
批判性思维criticalthinking
伤残保险disabilityinsurance
[originaltext]Inorderforachemicaltobeconsideredadrug,itmusthavethe
[originaltext]Inorderforachemicaltobeconsideredadrug,itmusthavethe
[originaltext]Hi,everybody.AsIsaidinmyStateoftheUnionaddress,weliv
随机试题
Readthisreferenceaboutanemployee.Choosethebestwordtofillineachgap.
9.______isarelativelycomplexformofcompounding,inwhichtwowordsareblen
下列关于预应力锚索边坡加固说法正确的是()。A.放入锚索后应24小时内灌浆
对一,二级抗震等级钢筋混凝土结构中钢筋分项质量验收,下列说法中正确的有()。A、
在临床医学研究中,对待受试者的正确做法是A.对受试者的受益要放在首要位置考虑B.
下列各项说法有误的一项是( )。A.《背影》一文中作者选取“车站送别”的特定情
经过开元时代的长期升平,唐玄宗开始纵情声色,无心政事,李林甫、杨国忠先后弄权,唐
素质教育区别于应试教育的根本所在是() A、创新能力的培养 B、读写能力的
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
失能收入损失保险一般不单独承保,主要是作为()的附加险承保。A.人寿保险 B
最新回复
(
0
)