首页
登录
职称英语
Historians can trace the foundations of plastic surgery as far back as about
Historians can trace the foundations of plastic surgery as far back as about
游客
2023-08-09
62
管理
问题
Historians can trace the foundations of plastic surgery as far back as about 2,600 years ago to ancient India where facial surgery were carried out. The techniques were recorded in the early Hindu texts and were used primarily on soldiers injured during conflict.
The birth of cosmetic reconstructive surgery truly occurred many hundreds of years later, and over the past ten years plastic surgery has become very popular with more and more people refusing to grow old gracefully. It is however not limited to young women considering the fact eating disorders are on the rise among young men; men and women alike are interested in cosmetic surgery and it even gains popularity in
mainstream
culture. It seems that no longer are people judged on their abilities alone but on their appearance, and more and more of people are choosing to go under the knife in an effort to shape themselves into an objective and arbitrary ideal beauty.
The "image" of beauty portrayed by the media is usually related to the objectives, young, very slim, and most often white. Having a body weight of 15% below normal for one’s height, age and weight is considered ideal. In other words people should be anorexic to meet the media’ s image of beauty. The message is that only their imposed image of beauty is acceptable, and those who are larger, shorter, thicker, or browner are not. This ideal image and weight, however, is unattainable for 99% of women. Ironically, most images of models appearing on magazines have been airbrushed to perfection to attain that "perfect" image of beauty.
Sadly, for many people, the quest for beauty has turned into an all-out obsession. Unsurprisingly, the newfound obsession is a convenient marketing tool because 99% of the female population is not satisfied with their appearance and therefore will be more likely to buy slimming, cosmetics or turn to plastic surgery. The dieting industry makes an incredible $33 billion a year. The industry uses media to keep people thinking that they should maintain the slender or even skinny shape. This image of beauty is simply unattainable and the desire for it will never be met so the demand for the industry will never decrease. And the very industries that profit from fueling inadequacy, a feeling of not being good enough, will continue to prosper. [br] What is the ideal image of beauty in the perspective of the mass media according to the passage?
选项
A、Tall, strong and white.
B、Elegant, healthy and white.
C、Short, thick and brown.
D、Young, slim and white.
答案
D
解析
细节题。根据题干关键词“ideal image”,定位于原文第三段第一句,“Theimage of beauty portrayed by the media is usually related to the adjectives,young,veryslim,and most often white.”明确指出,大众媒体描绘的美女形象是,年轻、很苗条、白净。所以,正确答案是D。选项B为干扰项,优雅与健康常常是生活中大家的看法.但并没有在文中提及。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2909858.html
相关试题推荐
Morethan15millionAmericansundergosurgeryeachyear,butsomeelective
Morethan15millionAmericansundergosurgeryeachyear,butsomeelective
[originaltext]W:Therewillbemoreplasticthanfishintheworldsoceansby2
[originaltext]Letmewarnyouagainstamistakethathistoriansofscienceo
Historianscantracethefoundationsofplasticsurgeryasfarbackasabout
Historianscantracethefoundationsofplasticsurgeryasfarbackasabout
Historianscantracethefoundationsofplasticsurgeryasfarbackasabout
Historianscantracethefoundationsofplasticsurgeryasfarbackasabout
Historianscantracethefoundationsofplasticsurgeryasfarbackasabout
H根据plasticsurgery、pursuit、goodlooks和ceaseless定位到H段。该段后半部分提到,整形手术以前是富人和名人的专利,现在
随机试题
[originaltext]W:Thedoctorshouldbeabletoseeyouinafewminutes.Ijust
Theinvestigationgivessupporttothe________betweenprofitandtopmanager’s
OnNovember16thanumberofwell-knownmusicianswereonhandtohelpmark
商业银行应在每一会计年度终了编制本年个人理财业务报告,年度报告和相关报表,应于下
抑制细菌核酸代谢的药物为A.阿莫西林 B.利福平 C.红霉素 D.多黏菌素
已知2010年该省限额以下批发和零售企业零售额相比于2009年同期增幅为18
“简政放权、放管结合、优化服务”改革简称“放管服”改革。下列措施不属于“放管服”
某办公楼物业公司对建筑内配置的灭火器进行检查时发现如下情况,应进行送修处理的有(
水电站的典型布置形式有()。A.引水式电站 B.河床式电站 C.坝内式电站
关于监理单位安全责任的说法,正确的是()。A.监理单位未对施工组织设计中的安全
最新回复
(
0
)