首页
登录
职称英语
[originaltext] Each year, bad food sickens about one in six Americans. Propo
[originaltext] Each year, bad food sickens about one in six Americans. Propo
游客
2023-08-04
75
管理
问题
Each year, bad food sickens about one in six Americans. Proposed new rules aim to improve food safety. Officials say the changes could prevent more than one million cases of food-related illnesses each year. The new rules were proposed exactly two years after President Obama signed the Food Safety Modernization Act. The rules are the first step in putting the law into effect, making the biggest changes in food safety since the 1930s. The law makes the Food and Drug Administration responsible for preventing foodborne illnesses. Experts say this is a change from the role that the FDA has played in the past in reacting to disease outbreaks. Congress passed the law after a series of outbreaks linked to bagged spinach, peanut butter and other foods. The agency is proposing to require food manufacturers to show that they have identified where contamination is most likely to happen. Manufacturers would also have to show that they have taken steps to prevent it. The proposed rules also deal with safety in growing and harvesting fruits and vegetables.
The Congressional Budget Office estimates that establishing all of the provisions of the law will cost the government $1. 4 billion. But FDA Deputy Commissioner Michael Taylor says the new rules are worth the price. The FDA says about 15% of food eaten by Americans is imported, and that share is growing. Rules have not been released yet to require imported foods to meet the same standards as food produced in the United States. But the agency says they are coming soon.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.
12. What could be the result of the new food safety rules?
13. Who is responsible for preventing foodborne diseases?
14. What should food manufacturers do to meet the requirement of the agency?
15. What does the FDA intend to do in the next step?
选项
A、Identify where contamination is likely to happen.
B、Take measures to deal with emergency cases.
C、Make sure that they have clean sources of raw materials.
D、Report regularly to the Food and Drug Administration.
答案
A
解析
原文中提到,FDA正打算要求食品生产者证明他们已经找出最有可能发生污染的地方,并且已经对此采取了防范措施。因此答案为A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2897374.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Hi,Dr.Hyde.M:So,whatseemstobetheproblemtoday?W:We
[originaltext]W:Hi,Dr.Hyde.M:So,whatseemstobetheproblemtoday?W:We
[originaltext]W:Hi,Dr.Hyde.M:So,whatseemstobetheproblemtoday?W:We
[originaltext]W:Hi,Dr.Hyde.M:So,whatseemstobetheproblemtoday?W:We
[originaltext]W:Hi,Dr.Hyde.M:So,whatseemstobetheproblemtoday?W:We
[originaltext]W:Dad,youalwaysloveme,don’tyou?M:Sure.But,wait,wait.
[originaltext]W:Dad,youalwaysloveme,don’tyou?M:Sure.But,wait,wait.
[originaltext]W:Dad,youalwaysloveme,don’tyou?M:Sure.But,wait,wait.
[originaltext]W:Dad,youalwaysloveme,don’tyou?M:Sure.But,wait,wait.
[originaltext]M:Hey,Linda!Longtimenosee!Iheardthatyou’regoingonab
随机试题
[img]2018m5x/ct_epekm_epelist_0318_180525[/img][originaltext]Mytelephonenumbe
It______snowtomorrow,buttheywillclimbthemountain.A、mustB、mayC、canD、cou
[originaltext]W:IhopeyoulikethenovelIlentyou.Iwasn’tsurewhetherit
Icebergsareamongnature’smostspectacularcreations,andyetmostpeople
[originaltext]W:IneedtodosomethingtoimprovemyspokenFrenchasquickly
下列()属于《实验室和检查机构资质认定管理办法》规定的资质认定形式。A:审查认
共用题干 EnglishandEnglishCommunity1Ther
企业判断客户是否取得商品控制权时,应考虑的迹象有()。A.客户就该商品负有
在有压力管路中,由于某种外界原因(如阀门突然关闭、水泵机组突然停车)使水的流速突
设y=f(t),t=φ(x)都可微,则dy=()。A.f′(t)dt B.
最新回复
(
0
)