首页
登录
职称英语
[originaltext] Nishit Sharma hauls a heavy bag everywhere he goes. Whether h
[originaltext] Nishit Sharma hauls a heavy bag everywhere he goes. Whether h
游客
2023-08-04
83
管理
问题
Nishit Sharma hauls a heavy bag everywhere he goes. Whether he is cruising around the Kerala coastline or hiking in the mountains, he always carries a laptop, four or five cameras and a couple of hard drives with him. As a travel blogger, these are the tools of his trade. They have helped him turn his adventures into stunning videos, inspiring people everywhere to get out and explore all that India has to offer. In only two years, Sharma has produced nearly 100 videos for his web page on YouTube. And, so far, he has visited almost all the states and union territories in India. Sharma has revealed a side of India that many may never have known existed. Not even himself.
He might be running out of new states to visit, but Sharma knows there is no end to his exploration in India, or even his growth as a documentarian of its diverse destinations. He is so passionate about sharing the lesser-seen side of his homeland, and in new and better ways, that he has been known to open his laptop and work even on mountaintops. "I started producing travel videos two years ago, and I’ve never stopped, " he says. "The drive for me is to keep learning. " But for all the sights and sounds Sharma has experienced in India, he credits locals across the country for igniting his spark for travel.
Questions 9 to 11 are based on the passage you have just heard.
9. Why does Sharma take a heavy bag wherever he goes?
10. What is Sharma enthusiastic about?
11. What drives Sharma to keep producing travel videos?
选项
A、He has to take a lot of daily necessities.
B、He needs to deal with his work anytime.
C、He likes collecting souvenirs while traveling.
D、He needs to carry the tools to produce travel videos.
答案
D
解析
原文中提到,Nishit Sharma去哪里都会拖着一个沉重的包。无论他是在喀拉拉邦的海岸线上巡游,还是徒步穿越山脉,他总是随身携带一台笔记本电脑、四五个相机和几个硬盘驱动器。作为一个旅游博客,这些是他的职业工具,他用这些工具把自己的探险经历制作成了令人惊叹的视频。因此答案为D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2897074.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Ican’tbelievemyeyes,Bill.Areyouhavingasaladforlunc
[originaltext]M:YouknowIwillbethemaintalkerintheclassroomdiscussion
[originaltext]M:Mrs.Hudson,newresearchshowsthatevenjustfiveminutesof
[originaltext]IndependenceDayisthenationalholidayoftheUnitedStates
[originaltext]IndependenceDayisthenationalholidayoftheUnitedStates
[originaltext]IndependenceDayisthenationalholidayoftheUnitedStates
[originaltext]Dreamsareexpressionsofthoughts,feelingsandeventsthatpass
[originaltext]Dreamsareexpressionsofthoughts,feelingsandeventsthatpass
[originaltext]Mostyoungwomenbelievetheywillachieveabalancebetweenare
[originaltext]Mostyoungwomenbelievetheywillachieveabalancebetweenare
随机试题
ResearchersattheUniversityofCalifornia-Berkeleyarechallengingourlon
Terrorismhasexistedintheworldforquitealongtime.Whatexactlyiste
"Throughouthistory,povertyisthenormalconditionofman,"wroteRobertH
在婴儿饮食中添加果汁、菜汤及鱼肝油滴剂的适宜时间是A.生后20天 B.生后25
以下不属于环境规划中的环境功能区划分使用方法是( )。A.图形叠置法 B.网
一患者因儿童期颏部外伤导致颞下颌关节强直,请回答如下问题。若双侧颞下颌关节都已受
国际储备中的普通提款权是指()。A、黄金储备 B、外汇储备 C、SDR
某项目的建设前期年限为1年,建设期为2年,该项目的实施计划为:第一年完成项目的全
( )采用钢筋混凝土材料,由立壁、墙趾板、墙踵板三部分组成。A.钢筋混凝土悬臂式
骨折引起脂肪栓塞是由于A.患者肥胖 B.脂肪肝 C.骨筋膜室压力过高 D.
最新回复
(
0
)