首页
登录
职称英语
【B1】 [br] 【B2】 [originaltext] There have been a lot of changes in American ea
【B1】 [br] 【B2】 [originaltext] There have been a lot of changes in American ea
游客
2023-08-03
90
管理
问题
【B1】 [br] 【B2】
There have been a lot of changes in American eating habits in the last ten years. One is the growing awareness of the nutritional value of the food. Another is an increasing interest in a variety of international foods. Since about 1970, Americans have been more and more concerned about health. They have begun to notice the ingredients in what they eat.
When they select food in the supermarket, they turn the packages over to read the labels carefully. They prefer to eat food that is produced without unnecessary chemicals and often choose fruits and vegetables grown without poisons used to kill insects. A small group of Americans, called vegetarians, has decided not to eat meat. They choose a complete diet from other kinds of food, because they think that meat products are not good for your health.
Also more and more Americans have become interested in food from other countries. They have been going out to international restaurants and eagerly trying unfamiliar dishes. Chinese, Japanese, French, Italian, and Greek cooking, as well as many other recipes, are all popular these days in the United States. People used to say that Americans ate uninteresting, unhealthy food, but this has changed in the last ten years.
选项
答案
increasing
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2893907.html
相关试题推荐
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itismyhonourt
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itismyhonourt
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itismyhonourt
[originaltext]Advertisinginformsconsumersabouttheexistenceandbenefit
[originaltext]Advertisinginformsconsumersabouttheexistenceandbenefit
[originaltext]Changingtechnologyandmarketshavestimulatedtheteamappr
[originaltext]Changingtechnologyandmarketshavestimulatedtheteamappr
[originaltext]M:Canwemakeyouanoffer?Wewouldliketorunthecampaignfo
[originaltext]Thehistoryofthecinemainitsfirstthirtyyearsisoneof
[originaltext]Thehistoryofthecinemainitsfirstthirtyyearsisoneof
随机试题
Hemusthavecomehereyesterdayevening,______he?A、didB、hasC、haven’tD、didn
[originaltext]M:ManchesterisoneofthemostimportantcitiesinBritain,isn
[originaltext]A:HowisCanada’sclimate?Isitintolerablycoldinwinter?B:
下列选项不属于工作历时估算方法的是()。A.组织者预估 B.参数估算
堆是一种有用的数据结构,下列关键码序列()是一个堆。A.94,31,53,23
脐带脱落的时间为婴儿出生后 A.2~3天 B.3~7天 C.7~10
患者,男,13岁,1年前因右侧下后牙有冷热不适曾于外院治疗,近1个月来右下后牙区
社会工作者的基本功是()。A.社会工作者的素质 B.社会工作者的学历 C.专
胆汁质气质的人,其高级神经活动类型属于A.强、均衡而灵活的活泼型 B.强、均衡
关于数值型数据的说法,正确的有()。A.数值型数据通常用文字表述 B.数值型
最新回复
(
0
)