首页
登录
职称英语
[originaltext] Dr. Williams in New York carried out a study of cats, which h
[originaltext] Dr. Williams in New York carried out a study of cats, which h
游客
2023-08-02
73
管理
问题
Dr. Williams in New York carried out a study of cats, which had fallen out of windows of apartment blocks. Nine out of ten survived a fall of two storeys or more. One cat fell from a flat on the thirty- second floor and only lost a tooth. Interestingly, the cats were most at risk from injury or death if they fell from the seventh floor. Falling from either a lesser or greater height gave them a better chance of survival.
What is the significance of the seventh floor? The study shows that this is the distance cats take to reach their terminal speed, i.e., the final speed that does not change once it is reached. After the seventh floor, it may be that they relax and spread out their legs like a flying squirrel. This would slow them down and allow their muscles to absorb more of the force of impact, which would reduce the damage.
Cats also have a very well-developed sense of balance. They can change position while falling so that they land on their feet. This has the advantage of spreading the force of impact with the ground over four legs and so does less damage to each leg.
选项
A、Nine out of ten cats have a better chance of survival.
B、What is the significance of the seventh floor?
C、What’s the cats’ terminal speed?
D、Most cats can survive when falling.
答案
D
解析
What does this passage tell us about cats?
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2889659.html
相关试题推荐
[originaltext]Faces,likefingerprints,areunique.Didyoueverwonderhow
[originaltext]Faces,likefingerprints,areunique.Didyoueverwonderhow
[originaltext]Faces,likefingerprints,areunique.Didyoueverwonderhow
[originaltext]MarcoPolowas17yearsoldwhenhesetoutonthemostfamou
[originaltext]W:FreedomTravel.MayIhelpyou?M:Yes,I’dliketomakeafli
[originaltext]Americaisacountryonthemove.Inunheardofnumbers,peop
[originaltext]Americaisacountryonthemove.Inunheardofnumbers,peop
[originaltext]W:Goodmorning.CanIhelpyou?M:Yes,please.I’manewstuden
[originaltext]W:Goodmorning.CanIhelpyou?M:Yes,please.I’manewstuden
[originaltext]W:Goodmorning.CanIhelpyou?M:Yes,please.I’manewstuden
随机试题
Thebooksonmedeskarenotmine:they’re______.A、himB、theirsC、theirB本题考查名词
OnPublicSpeakingI.People’sfrequentresponsetogivi
Whatisthepurposeofthetalk?[br][originaltext]Asaresultofrising
Althoughtherearebodylanguagesthatcancrossculturalboundaries,cultur
下列陈述中正确的有()。A.对应于系统上的每一个网络接口都有一个IP地址
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
绷带包扎的目的
某出版社与一畅销书作者正在洽谈新作出版的事宜,预计出版该书的固定成本总额为70万
图示电路中,测得US1=10V,电流I=10A。流过电阻R的电流I1为( )。
【背景资料】某房地产开发公司与某施工单位签订了一份价款为1000万元的建筑工程施
最新回复
(
0
)