首页
登录
职称英语
[originaltext] The twentieth century has brought with it many advances. With
[originaltext] The twentieth century has brought with it many advances. With
游客
2023-08-01
69
管理
问题
The twentieth century has brought with it many advances. With those advances, human lives have changed dramatically. In some ways life is worse, but mostly it is better. Changes in food preparation methods, for example, have improved our lives greatly.
Food preparation today allows for more variety. With refrigerators and freezers, we can preserve a lot of different foods in our homes.Since technology makes cooking so much faster, people are willing to make several dishes for even a small meal. Parents are more likely to let children be picky, now that they can easily heat them up some prepackaged cakes and cheese on the side. Needless to say, adults living in the same house may have very different eating habits as well. If they don’t want to cook a lot of different dishes, it’s common now to eat out at restaurants several times a week.
Healthful eating is also easier than ever now. When people cook, they use new fat substitutes and cooking sprays to cut fat and calories. This reduces the risk of heart disease and other diseases. Additionally, we can buy fruits and vegetable fresh, frozen or canned. They are easy to prepare, so many of us eat more of those nutritious items daily. Our lifestyle is fast, but people still like good food. What new food preparation technology has given us is more choices. Today, we can prepare food that is more convenient, healthier, and of greater variety than ever before in history.
选项
A、The cooking technology has been improved greatly.
B、People nowadays take cooking as their hobby.
C、Family members are decreasing now.
D、The children are picky in dishes.
答案
A
解析
[听力原文]
Why are people willing to make several dishes for even a small meal?
由选项推测本题与cooking有关。文章说烹饪技术的发达使得做饭速度更快,所以即使在平时吃饭时人们也会做上几道菜,故本题的正确答案为A)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2887380.html
相关试题推荐
[originaltext]Itwasnotyeteleveno’clockwhenaboatcrossedtheriverw
[originaltext]JadeSnowdecideduponjuniorcollege.Nowitwasnecessaryt
[originaltext]JadeSnowdecideduponjuniorcollege.Nowitwasnecessaryt
[originaltext]W:Ijustreadacuriousfact.Didyouknowthatpeoplewhospend
[originaltext]W:Ijustreadacuriousfact.Didyouknowthatpeoplewhospend
[originaltext]M:Thatboxlooksheavy,Serena.CanIhelpyoucarryituptoyo
[originaltext]M:Thatboxlooksheavy,Serena.CanIhelpyoucarryituptoyo
[originaltext]W:Ijustreadacuriousfact.Didyouknowthatpeoplewhospend
[originaltext]W:Ijustreadacuriousfact.Didyouknowthatpeoplewhospend
[originaltext]W:Ijustreadacuriousfact.Didyouknowthatpeoplewhospend
随机试题
[originaltext]Ifyouhaveeverwonderedhowanelephantsmells,scientists
Bylatemiddleagemanyworkersarelookingforwardtoretirement,andmilli
TheSocialSecurityRetirementProgramismadeupoftwotrustfunds,______coul
Youcanspeak(free)______infrontofourboss;heisopen-minded.freely
Thisbookshouldbewithinthe________ofanyonewhohasstudiedFrenchforthr
下列不属于识别性辅文的是( )。A.封面文字 B.扉页文字 C.主、附书名
A.X线胸片呈虫蚀样空洞 B.X线胸片见大片状阴影,在肺叶或肺段分布,其内见厚
学生享有的最重要的权利是______。A.参加教育教学活动 B.获得学金权
债券投资的主要风险因素有()。 A.汇率风险B.流动性风险 C.信
某书的页码是连续的自然数1,2,3,4,…,9,10…当将这些页码相加时,某人把
最新回复
(
0
)