首页
登录
职称英语
[originaltext]The World Health Organization says 57 nations in southern Africa
[originaltext]The World Health Organization says 57 nations in southern Africa
游客
2023-07-31
82
管理
问题
The World Health Organization says 57 nations in southern Africa and Southeast Asia are facing a serious shortage of health care workers. This crisis is affecting how governments fight diseases and improve health. The W. H. O says more than 4 million additional doctors, nurses and other health workers are urgently needed to improve the situation.
The warning came in a new W. H.O. report released on April 7th--World Health Day. The report says the health cam crisis is most severe in southern Africa. The continent has 11 percent of the world’s population, but only 3 percent of the world’s health care workers. W. H.O. official Timothy Evans says part of the problem is caused by rich nations that offer high-paying jobs to doctors and nurses from poor countries. In addition, Mister Evans says few trained health care professionals are working where they are needed most. These in poor countries usually work in cities instead of farming areas.
The W. H.O. report provides a ten-year plan to deal with the crisis. It calls for national leadership and new policies for health workers. It also urges more international assistance and foreign aid. The report says that nations facing the most serious shortages must increase health care spending and use public money for health care effectively.
What is the passage mainly about?
Why do some health care workers leave those poor countries?
选项
A、Because they will get better training in other countries.
B、Because they cannot cope with the large population in poor countries.
C、Because they will get better payment in rich countries.
D、Because they prefer working in cities to working in countryside.
答案
C
解析
本题问“为什么有些卫生保健人员离开了那些贫穷国家?”短文提到,W.H.O. official Timothy Evans says part of the problem is caused by rich nations that offer high-paying jobs to doctors and nurses from poor countries.由此可见,卫生保健人员离开的部分原因在于富裕的国家向他们提供了薪酬很高的工作。据此可以断定[C]“因为他们在富裕国家可以得到更高的报酬”正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2885749.html
相关试题推荐
[originaltext]TheMediterraneanisawordbotheasytopronounceandeasyt
[originaltext]TheMediterraneanisawordbotheasytopronounceandeasyt
[originaltext]TheMediterraneanisawordbotheasytopronounceandeasyt
[originaltext]Therearesomanythingsgoingoninourmodernlives,andch
[originaltext]Peopleusuallysingbecausetheylikemusicorbecausetheyf
[originaltext]Peopleusuallysingbecausetheylikemusicorbecausetheyf
[originaltext]Peopleusuallysingbecausetheylikemusicorbecausetheyf
[originaltext]M:Ihavebeentiredofworkingandneedachange.SoI’mjustma
[originaltext]M:Ihavebeentiredofworkingandneedachange.SoI’mjustma
【B1】[br]【B6】[originaltext]Letussupposethatyouareinthepositionof
随机试题
democracyovercomemodernplaceanticipateimaginationo
Policearrestedamanin______.[originaltext]Frenchpolicesaytheyhave
[originaltext]Acomputerisamachinedesignedtoperformworkmathematical
【S1】[br]【S4】L)。空格处单词位于不定冠词a之后,代词one之前,作其定语,与essential并列,因此需要填入形容词。意义应该与essenti
Ifyouhaven’theardorseenanythingaboutroadrageinthelastfewmonths
影响进口的直接因素有()。A.初始进口 B.边际进口倾向 C.国民收入
图示连续梁由于地基沉降,在C点有一向下位移△,以下可能的连续梁变形情况是()
以镇心安神、清热养血为主要功用的方剂是A.归脾汤 B.朱砂安神丸 C.酸枣仁
7岁儿童第一恒磨牙完全萌出,最应采取的预防措施是A.窝沟封闭 B.氟化物防龋
将砂、石、水、水泥同时加入搅拌筒进行搅拌的拌合方式称为( )。A.一次投料法
最新回复
(
0
)