首页
登录
职称英语
The organization called Ducks Unlimited, a sporting magazine tells us it has
The organization called Ducks Unlimited, a sporting magazine tells us it has
游客
2023-07-30
58
管理
问题
The organization called Ducks Unlimited, a sporting magazine tells us it has funneled over$30 million into Canada to increase the number of ducks migrating down the Mississippi. The same magazine goes on to hope that "millions of sportsman will acquaint millions of non-sportsmen with the importance of hunting and fishing to conservation." These stirring words have moved me to seek general support for a project called Hunters Unlimited.
In the Hawaiian archipelago(群岛)there is one island never visited by tourists. It is Kahoolawe, about ten miles long and five miles wide, situated a few miles southwest of Maui. Like all the other Hawaiian islands, it is mountainous, rising to 1,477 feet above sea level; not really green, it seems to possess a rugged beauty; since it is without fresh water, it has always been uninhabited. During and ever since World War II it has been used as a target area by the Navy and Air Force and is now covered with live explosives. In consonance with the principle of multiple use of public lands, I propose that Kahoolawe serve as a location for Hunters Unlimited—only the first let us hope, of many such parks.
Arrangements would be simple; once a week a boat would ferry hunters and their equipment from Maui and take off any survivors able to get to the landing. The Navy and Air Force, naturally, would refrain from target practice, and the hunters observe a cease-fire, for the necessary hours. Most hunters, coming from the mainland, would have had to fly to Honolulu Airport, and then to Kahului, on the island of Maui, whence a shuffle bus service would transport them to the ferry at Maalaea Bay. It might become profitable to enlarge the airport at Kahului to accommodate full-size jets, so that a hunter could have breakfast in Los Angeles, fly direct, and be ferried to the hunting grounds by midday. Airlines might well offer a round-trip passage for the price of a one-way fare. So few sportsmen could take advantage of the return flight that the financial loss would be negligible. [br] This passage might be classified as ______.
选项
A、criticism
B、satire
C、melodrama (情节剧,闹剧)
D、journalism
答案
B
解析
文章的讽刺在第三段体现得最为充分,该段第一句“Arrangements would be simple;…”,可接下来的描述却是如此的复杂,可见作者所说的simple完全是一种讽刺的口吻,故B项的satire为最佳选项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2881877.html
相关试题推荐
[originaltext]Lisa:David,couldyouexplainthecompany’sorganizationtome,
[originaltext]M:Hi,I’mMr.Smith.Icalledyoualittlewhileagoaboutthea
[originaltext]TheRedCrossisaninternationalorganizationwinchcaresfo
[originaltext]TheRedCrossisaninternationalorganizationwinchcaresfo
Editorsofnewspapersandmagazinesoftengotoextremesto【B1】______theirreade
Editorsofnewspapersandmagazinesoftengotoextremesto【B1】______theirreade
Editorsofnewspapersandmagazinesoftengotoextremesto【B1】______theirreade
Editorsofnewspapersandmagazinesoftengotoextremesto【B1】______theirreade
Editorsofnewspapersandmagazinesoftengotoextremesto【B1】______theirreade
Editorsofnewspapersandmagazinesoftengotoextremesto【B1】______theirreade
随机试题
其中一些建筑已经过重新改造,其中最著名的是“拉姆之家”(CasaLamm),它现在是一家高档艺术中心,兼营餐馆和书店。(artscentre-cum-res
1 Itoftenhappensthatanumberofapplicantswithalmostidenticalqualificat
A.accelerateB.arguableC.consequentlyD.effectE.expected
Inaquicklychangingworldthemostimportantpartofeducationistolearnhow
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessay
The______________colonies,whichsettledalongtheeastcoast,issuedtheDecl
Drunkendriving,sometimescalledAmerica’ssociallyacceptedformofmurder
民事法律行为是公民或者法人设立、变更、终止民事权利和民事义务的合法行为。下列属于
女性,35岁,前臂被铁棒击伤.X线片显示尺、桡骨骨折,近端平行排列,而骨折远端则
关于投标联合体资格条件的说法,正确的是()。 A.联合体牵头单位具备
最新回复
(
0
)