首页
登录
职称英语
[originaltext] In many places in the world today, the poor are getting poore
[originaltext] In many places in the world today, the poor are getting poore
游客
2023-07-29
69
管理
问题
In many places in the world today, the poor are getting poorer while the rich are getting richer, and the programs of development planning and foreign aid appear to be unable to reverse this trend. Nearly all the developing countries have a modern part, where the patterns of living and working are similar to those in developed countries. But they also have a non-modern part, where the patterns of living and working are not only unsatisfactory, but in many cases are even getting worse.
What is the typical condition of the poor in developing countries? Their work opportunities are so limited that they cannot work their way out of their situation. They are underemployed, or totally unemployed. Some of them have land, but often too little land.
Many have no land, and no prospect of ever getting any. There is no hope for them in the rural areas, and so they drift into the big cities. But there is no work for them in the big cities, of course no housing. All the same, they flock into the cities because their chances of finding some work appear to be greater there than in the villages. Rural unemployment then becomes urban unemployment.
选项
A、The poor places are getting richer.
B、The rich places are getting richer.
C、The poor places are getting poorer.
D、Both B and C.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2879557.html
相关试题推荐
[originaltext]Inearliesttimes,menconsideredlightningtobeoneoftheg
[originaltext]Inearliesttimes,menconsideredlightningtobeoneoftheg
[originaltext]M:WhatdoyouplantodoforChristmas?W:Noconcreteplan,but
[originaltext]W:Areyougoingtofindajobagainthissummer?M:Yes,ofcour
[originaltext]W:Hi,Sam,whereareyougoing?M:I’mgoingtotheStudentUnio
[originaltext]W:Hi,Sam,whereareyougoing?M:I’mgoingtotheStudentUnio
[originaltext]W:Everyoneseemstobetalkingaboutclimatechangethesedays!
[originaltext]Tomostforeigners,especiallythosefromtheeasternworld,su
[originaltext]Tomostforeigners,especiallythosefromtheeasternworld,su
[originaltext]Tomostforeigners,especiallythosefromtheeasternworld,su
随机试题
Iwanttomakeuseofthisshortgatheringtomakeclearourworkingrequirem
TheSpaceAge______inOctober1957whenthefirstartificialsatellitewaslau
【B1】[br]【B16】A、forB、atC、onD、aboutB此题考查的是look动词短语和文章的语义衔接。第二段第一句是说“所有的国家都赞同
Hewas______totellthetrutheventohisclosestfriend.A、toomuchofacoward
下列关于公司债券上市的说法中,错误的是()。A:债券发行额不低于人民币一千万元
地西泮的催眠作用机制是A.抑制前列腺素合成酶,使前列腺素合成减少 B.选择性抑
(2018年真题)根据问卷设计中问题的排序原则,下列正确的排列顺序是()。
制定、发布对银行业金融机构监督管理的规章、规则的机构是()。 A.全国人大
关于远期交易与期货交易的区别,下列描述错误的是()。A.期货交易和远期交易都是
某调水枢纽工程主要由泵站和节制闸组成,其中泵站设计流量120m3/s,安装
最新回复
(
0
)