首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Today people are hearing about information superhighways and t
[originaltext]W: Today people are hearing about information superhighways and t
游客
2023-07-28
68
管理
问题
W: Today people are hearing about information superhighways and the internet. They’re wondering where this is going to go.
M: I often think about it, too. How will it develop? How will it affect different areas? Is this change going to be beneficial for me personally?
W: I have a friend who is a businessman and is very non-technical. Last year, when he found out he could play cards with friends all over the country on a computer, ho bought a portable computer. At first he used it mostly to play cards wherever he went, but now he’s learned how to do other things on the Internet and he’s fascinated by how the world changes and what that means from a business point of view.
M: There’s no doubt the Internet will be a powerful commercial medium. It’ll connect hundreds of millions of customers and open up huge markets for all kinds of products and services.
W: That’s true. I can imagine companies sending advertisements directly to customers over the net. Customers, in turn, can examine and compare whatever goods they want to buy and tell their computers to find them at the best price offered.
M: Yeah. Your computer will be your representative and will spare no efforts in bargaining with the computers of various sellers. It’ll be a shopper’s heaven.
选项
A、The development of computer.
B、How the computer affect different areas especially the business field.
C、People are keen on the information superhighways and the Internet.
D、The difference between portable computer and personal computer.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2876245.html
相关试题推荐
[originaltext]TodayIwouldliketotalkabouttheearlydaysofmoviemaki
[originaltext]TodayIwouldliketotalkabouttheearlydaysofmoviemaki
[originaltext]TodayIwouldliketotalkabouttheearlydaysofmoviemaki
[originaltext]W:Hi,Sid.Ilovedyourconcertlastnight!Howereyou?M:I’m
[originaltext]M:HeyJane,whereareyougoingthisweekend?W:Hi,Bob.I’mgo
[originaltext]Hello,I’llbeyourtourguidetodayhereattheartmuseums
[originaltext]Hello,I’llbeyourtourguidetodayhereattheartmuseums
[originaltext]W:I’mgladthattoday’sphysicsclassisover.Whatdidyouthin
[originaltext]W:I’mgladthattoday’sphysicsclassisover.Whatdidyouthin
[originaltext]W:I’mgladthattoday’sphysicsclassisover.Whatdidyouthin
随机试题
Thespokesmansaidhebelievedtheattackwasin______forthedeathofthebom
WhenIgotoutofthecarandwalkedaboutamongthem,_____oneoldmanwhosho
IseeaveryclearlinkherebetweenBritishscience,thedevelopmentofBri
BritishpsychologistshavefoundevidenceofalinkbetweenexcessiveIntern
材料题 阅读下面短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选择项中选出最佳的一项。
=()。
采暖热指标是各类建筑综合平均值,往往随地域气候状况和()的变化而变化。A.
关于贷款,下列定义正确的有()。A.正常:借款人能够履行合同,没有足够理由怀疑
低渗性缺水,血清尚未出现缺钠之前,尿中氯化钠A.正常 B.略高 C.时高时低
对β2受体有选择性作用的平喘药是( )。A.氨茶碱 B.肾上腺素 C.沙丁
最新回复
(
0
)