首页
登录
职称英语
[originaltext] Gates was born and brought up in Seattle. At the age of 14, h
[originaltext] Gates was born and brought up in Seattle. At the age of 14, h
游客
2023-07-28
72
管理
问题
Gates was born and brought up in Seattle. At the age of 14, he founded a computer programming company with three friends, and they had earned $ 20,000 by selling their traffic-counting system to local governments. In 1975, he dropped out of his law course at Harvard to found the Microsoft Software Company in Washington. Gates’ domination of the emerging computer industry began in 1980-1981, when he devised an operating system and licensed it to IBM. MS-DOS became the standard operating system for nearly all IBM personal computers. During the 1980s, Microsoft also developed more specialized software. When the company went public in 1986, Gates became a multimillionaire at the age of 31. Five years later, he was ranked as the world’s richest man. In the 1990s, Gates made a fresh fortune from sales of windows, a system that enables a computer to be operated with on-screen symbols rather than complex keyboard commands. A revised was launched amid huge publicity in 1995.
选项
A、Windows.
B、A specialized software.
C、MS-DOS.
D、Not mentioned.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2876194.html
相关试题推荐
[originaltext]Analmost100-year-oldEnglishtextbookmightbetheearliest
[originaltext]Analmost100-year-oldEnglishtextbookmightbetheearliest
[originaltext]Analmost100-year-oldEnglishtextbookmightbetheearliest
[originaltext]Analmost100-year-oldEnglishtextbookmightbetheearliest
[originaltext]W:ElizabethMartinspeaking.M:Dr.Martin,mynameisMarkJohn
[originaltext]VisitorstoBritainmayfindthebestplacetoapproachlocal
[originaltext]Bytheendofthe1980s,U2hadestablisheditselfnotonlya
[originaltext]W:Excuseme,sir.Isthisthehumanresourcesdepartment?M:Yes
[originaltext]M:Ihaveanextratickettothenewhitmovietonight.Wouldyou
[originaltext]M:Ihaveanextratickettothenewhitmovietonight.Wouldyou
随机试题
Thespokesmansaidhebelievedtheattackwasin______forthedeathofthebom
WhenIgotoutofthecarandwalkedaboutamongthem,_____oneoldmanwhosho
IseeaveryclearlinkherebetweenBritishscience,thedevelopmentofBri
BritishpsychologistshavefoundevidenceofalinkbetweenexcessiveIntern
材料题 阅读下面短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选择项中选出最佳的一项。
=()。
采暖热指标是各类建筑综合平均值,往往随地域气候状况和()的变化而变化。A.
关于贷款,下列定义正确的有()。A.正常:借款人能够履行合同,没有足够理由怀疑
低渗性缺水,血清尚未出现缺钠之前,尿中氯化钠A.正常 B.略高 C.时高时低
对β2受体有选择性作用的平喘药是( )。A.氨茶碱 B.肾上腺素 C.沙丁
最新回复
(
0
)