首页
登录
职称英语
There are many different groups of migrant youth with【S1】______social and ed
There are many different groups of migrant youth with【S1】______social and ed
游客
2023-07-28
60
管理
问题
There are many different groups of migrant youth with【S1】______social and educational needs. The exact numbers of the【S2】______migrant population is very difficult to track. A 2001 study on migrant adolescents conducted for the National Institute for Occupational Safety and Health estimated that of the【S3】______two million migrants and【S4】______farm laborers, about 7 percent are between the ages of 14 and 17. Among these adolescents is a large and growing【S5】______of single males. Some are recent immigrants, while others may be school dropouts. It is difficult to count dropout migrant youth due to their continuous【S6】______.
Currently, there is a gap in the services provided to【S7】______out-of-school migrant youth, ages 16—21. To fill in this gap in services to migrant out-of-school youth, the Employment and Training Administration (ETA) at the Department of Labor, the Office of Migrant Education at the Department of Education, and the Cooperative State Research, Education, and Extension Service at the Department of Agriculture would work together to develop a【S8】______program. The model would【S9】______workforce development services, including job training activities, with basic education services designed for out-of-school migrant youth, including those with Limited English Proficiency (LEP), and would provide these youth with an integrated plan of services and activities【S10】______to raise their educational skills and increase their employment opportunities.
A) proportion B) adolescent C) identify D) honorable
E) combine F) assist G)designed H) differing
I) seasonal J) collaborate K) pilot L) conductor
M) nearly N) mobility O) precious [br] 【S7】
选项
答案
F
解析
根据文章结构,此处可填一个动词,assist out-of-school migrant youth意思是“帮助移动人口中的辍学青年”。故选F)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2875583.html
相关试题推荐
Inmanycountries,itisnot【B1】______forfamiliesofdifferent【B2】______t
Inmanycountries,itisnot【B1】______forfamiliesofdifferent【B2】______t
Inmanycountries,itisnot【B1】______forfamiliesofdifferent【B2】______t
Inmanycountries,itisnot【B1】______forfamiliesofdifferent【B2】______t
Inmanycountries,itisnot【B1】______forfamiliesofdifferent【B2】______t
Inmanycountries,itisnot【B1】______forfamiliesofdifferent【B2】______t
Thehumanbrainhastwosides,andeachsidehasdifferentworktodo.T
Thehumanbrainhastwosides,andeachsidehasdifferentworktodo.T
Theprovisionofsocialcareisamongthemostlabor-intensiveoccupations.
Theprovisionofsocialcareisamongthemostlabor-intensiveoccupations.
随机试题
[originaltext]Imaginehackersstealingtopsecretfilesfromamilitarybas
NoonepersonhasdonemoretoshapemodernsexualvaluesinAmericaandther
Rightnow£4millionhasbeenspenttargetingBritain’spartydrinkers.Aha
[originaltext]Mostpeoplehavehadadogorwantedoneastheircompaniona
Ifyouweresupposedtobeatmyhouseat6:00p.m.fordinner,butyoucameat
教育工作必须从学生的实际出发,针对不同年龄阶段的学生,提出不同的具体任务,这是因
2021年1季度批发和零售业增加值的同比增量约是租赁和商务服务业的多少倍
社会工作者接待来访时面谈的技巧有()。A.试探 B.通过"治疗性沟通"了解服
社区民警小徐接社区群众举报,称近日有很多推销人员来到社区,以销售贵重玉石为名从事
A.木瓜 B.豆蔻 C.栀子 D.五味子 E.山楂表面棕红色或红黄色,有
最新回复
(
0
)