首页
登录
职称英语
Climate, more than any other single factor, determines the distribution of l
Climate, more than any other single factor, determines the distribution of l
游客
2023-07-27
58
管理
问题
Climate, more than any other single factor, determines the distribution of life on Earth. Climatic boundaries establish the limits within which organisms can survive. Plants, even more than animals, must be well adapted to climate in order to survive. They cannot move about or take shelter but must be equipped to endure whatever weather conditions are likely to occur. In the harsh conditions of the tundra (苔原), for example, low growing mosses, lichens, and a few flowering plants all hug the ground for shelter from icy winds.
Animals, despite their ability to move about and find shelter, are just as much influenced by climate as plants are. Creatures such as the camel and the penguin are so highly specialized that they have an extremely limited distribution. Others, such as bears, are flexible enough to adapt to a broad range of climates. Ocean-dwelling organisms are just as sensitive to climatic changes-- in this case temperature and salinity—as land animals. Reef corals (珊瑚) can survive only in clear warm seawater. Certain foraminifers are so sensitive to changes in their environment that their presence can be taken as an index of sea temperature. Human beings are among the least specialized of all animals and can bye almost anywhere. Their clothes and their homes act as a sort of "miniature climate" that can be taken with them everywhere. [br] According to the passage, human beings can survive almost everywhere on Earth because______.
选项
A、they have developed advanced forms of transportation
B、they have learned how to process seawater for drinking
C、their body temperature can vary considerably
D、their shelters and clothes help them to adapt themselves to the environment
答案
D
解析
细节题。本题问的是:根据文章所述,人类可以在地球上任何地方生存是因为______。依据文章第2段最后一句“Their clothes and their homes act as a sort of miniature climate’ that can be taken with them everywhere”可知,衣服和住处可以充当一种“微型的气候环境”,人类可以把它们带到任何地方。故选D 。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2873280.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Everyoneseemstobetalkingaboutclimatechangethesedays!
[originaltext]W:Everyoneseemstobetalkingaboutclimatechangethesedays!
Climate,morethananyothersinglefactor:determinesthedistributionsof
Climate,morethananyothersinglefactor:determinesthedistributionsof
Climate,morethananyothersinglefactor:determinesthedistributionsof
Exerciseisoneofthefewfactorswithapositiveroleinlongtermmainten
Exerciseisoneofthefewfactorswithapositiveroleinlongtermmainten
Exerciseisoneofthefewfactorswithapositiveroleinlongtermmaintenance
Exerciseisoneofthefewfactorswithapositiveroleinlongtermmaintenance
Anineyearoldschoolgirlsinglehandedlycooksupasciencefairexperimen
随机试题
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearapresentati
Theoceanisheatingup.That’stheconclusionofanewstudythatfindstha
Somepeopleassociatemigrationmainlywithbirds.Birdsdotravelvastdist
Whatismoredifficultforstudentswhenlearningtocomplain?[br][originalte
CounselingTeamandtheServices1.Counselingteam-NaomiFlynna.Targeting:
现代虚拟静态测量设备,可以直接或间接测量()。A.电压 B.位移 C.
过度重视教育不利于社会经济的发展。
甲企业为居民企业,2018年发生部分经济事项如下: (1)销售产品收入4
工程监理企业应当由足够数量的有丰富管理经验和应变能力的监理工程师组成骨干队伍,这
判断技术方案可行的条件有()。A、Pt≤Pc B、FNPV>0 C、FIR
最新回复
(
0
)