首页
登录
职称英语
[originaltext] You may not realize that fog is simply a cloud that touches t
[originaltext] You may not realize that fog is simply a cloud that touches t
游客
2023-07-26
69
管理
问题
You may not realize that fog is simply a cloud that touches the ground. Like any cloud, it is composed of tiny droplets of water, or, in rare cases, of icy crystals that form an ice fog. lce fogs usually occur only in extremely cold climates, because water droplets are so tiny they don’t solidify until the air temperature is far below freezing, generally thirty degrees below zero Celsius or lower. These droplets are nearly spherical. The transparency of fog depends mainly on the concentration of droplets. The more droplets, the denser the fog is. Since water is eight hundred times denser than air, investigators were puzzled for a long time as to why the water particles in fog didn’t simply fall to the ground, making the fog disappear. It turns out that droplets do fall at a predictable rate but in fog-creating conditions, they are either supported by rising air currents or continually replaced by new droplets condensing from water vapor in the air.
选项
A、The density of the water droplets in the air.
B、The size of the water droplets.
C、The temperature of the water droplets.
D、The purity of the water vapor.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2871829.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Hello,UltimateComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisJac
[originaltext]Whenquiteyoung,DanielWebsterdidnotalwaysobeytherule
[originaltext]Whenquiteyoung,DanielWebsterdidnotalwaysobeytherule
[originaltext]Whenquiteyoung,DanielWebsterdidnotalwaysobeytherule
[originaltext]M:Belinda,thegamewillbeginsoon.W:Ican’twaittowatchth
[originaltext]ThesecondMondayofJanuaryisComing-of-AgeDay,anational
[originaltext]ThesecondMondayofJanuaryisComing-of-AgeDay,anational
[originaltext]ThesecondMondayofJanuaryisComing-of-AgeDay,anational
[originaltext]ThesecondMondayofJanuaryisComing-of-AgeDay,anational
[originaltext]W:Itdoesn’tlooklikeyouhavevacuumedthelivingroomorclea
随机试题
He’sperfectly(content)(living)inahutand(paint)pictures(allday).A、cont
Researchershavefoundexperimentalevidencethatatouchcanbeworthatho
Overthelasttwoyears,inthePCbusinessMichaelDellhasbeenbeatenlik
(2018年)对因《企业破产法》规定的可撤销行为、无效行为而取得的债务人财产行使
下列选项中,常用来衡量通货膨胀的指标有()。A.消费者物价指数 B.GD
下列选项中,抽查被审计单位日常盘点记录的目的是为了确定:A、存货价值的真实性
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
某社区位于城市的繁华地段,不少住在临街一楼的居民做起了大排档生意,经常因噪音、油
根据《公司法》的规定,股份有限公司的董事会成员可以为()人。A:2B:3C:
含药物的浓蔗糖水溶液是
最新回复
(
0
)