首页
登录
职称英语
When I first arrived in London, I found a job working as an au pair girl(做轻松
When I first arrived in London, I found a job working as an au pair girl(做轻松
游客
2023-07-26
73
管理
问题
When I first arrived in London, I found a job working as an au pair girl(做轻松家务以换食宿的外国女子) ] in a wealthy family while studying in a local language school. After a day of hard work both at school and around the house, you could imagine the anxiety I felt to get my fingers on some food when it was finally the hour for the family to sit down for dinner. But who was to know that it was only the beginning of my ordeal?
First came to the soup, one of my favorites. Without inquiring what was in the soup, I started sipping from my bowl as elegantly as I could manage. "Jian, that’s not the way to drink soup," the old lady remarked from across the table.
"You have to use a spoon."
"OK," I thought to myself, "that shouldn’t be too difficult." So I grabbed a spoon which was laid out in front of me alongside half a dozen other cutlery (餐具). Hardly before I could put the spoon into my mouth further objections came.
"It’s the wrong spoon. Save it for dessert later."
By the time I figured out the right spoon to use, the soup was already half cold.
Then the main course was served.
"Knife and fork for the main course. Surely nothing can possibly go wrong with that," I assured myself.
"No," the objection sounded even more definite this time.
"You should always hold the knife in your right hand and the fork in the other!"
In this manner, I "enjoyed" my first proper Western meal. Was the food nice? To be honest, I had almost forgotten what the food itself tasted like by the time the meal was finished. Simply too much excitement to go through for one meal. [br] What does "enjoyed" (Line 1, Para. 11) really mean in the story?
选项
A、The writer really liked British food.
B、The writer was not used to western food.
C、It is used in an ironic way, and indicates the opposite of "enjoy".
D、The writer had a wonderful memory of the first meal she had in Britain.
答案
C
解析
细节题。这个题目所涉及的相关信息在文中最后一部分。单词加了引号也提示此处enjoy的含义。选项A、D正好说反了。选项B的内容在文中没有涉及到。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2870187.html
相关试题推荐
Londonhasbeena【B1】______cityfornearly1,000years,andmanyofits【B2】
Londonhasbeena【B1】______cityfornearly1,000years,andmanyofits【B2】
Londonhasbeena【B1】______cityfornearly1,000years,andmanyofits【B2】
Londonhasbeena【B1】______cityfornearly1,000years,andmanyofits【B2】
Londonhasbeena【B1】______cityfornearly1,000years,andmanyofits【B2】
[originaltext]Londontaxidriversknowthecapitallikethebackoftheirh
[originaltext]M:IamsorelievedIjustfinishedthestoryIwasworkingonfo
[originaltext]M:IamsorelievedIjustfinishedthestoryIwasworkingonfo
[originaltext]M:ProfessorBensonisworkinginhislabthisafternoon.W:But
[originaltext]M:ProfessorBensonisworkinginhislabthisafternoon.W:But
随机试题
ThefirstoutlineofTheAscentofManwaswritteninJuly1969andthelast
Ideemthegirlwasinabadhealthbecausethehandshakewithherwasso______.
[originaltext]M:Doyoutakesugarinyourcoffee?W:Iusedto,butnowI’mon
【试题要求】 1.任务说明 图1~图3所示某坡地小型民俗馆各层局部
()直接与行车和大气接触,承受较大的行车荷载的垂直力、水平力和冲击力的作用。A.
患者,女,16岁,恒牙,磨牙中性关系,前牙覆覆盖正常,上下牙弓Ⅲ°度拥挤,尖牙唇
患者要求前牙美观治疗,自觉从牙齿萌出后牙面有花斑,而且周围邻边也有类似表现。查:
对于一般的投资者而言,影响投资需求的关键因素不包括()。A.投资期限 B.收
国家实行药品储备制度,国家发生重大灾情、疫情突发事件时,国务院规定的部门A:可以
论述班主任如何做好后进生的教育工作。
最新回复
(
0
)