首页
登录
职称英语
[originaltext] Volunteering is a great way of getting involved. Most sportin
[originaltext] Volunteering is a great way of getting involved. Most sportin
游客
2023-07-26
87
管理
问题
Volunteering is a great way of getting involved. Most sporting events would never be possible without the support of the dedication of thousands of people. The Sydney Olympics was proof that the people of Sydney are capable of contributing to world class sporting events.
Volunteering is a great way to gain work experience. When young people leave school or university they may have great academic qualifications but may lack the "work experience" which employers often require. Being a volunteer provides valuable work experience, although it’s not a paid role, it offers a variety of skills that could be of great value to any employer, e. g. working in a team, working unsociable hours, attending training, dealing with people, using initiative, etc.
Organizing an event like the Olympics would not be possible without the support of volunteers in quite a number of areas, such as drink station assistants, medical support, baggage handlers, medal presenters, T-shirt distributors, timing assistants, to mention only a few here.
选项
A、Because it helps them to have greater academic qualifications.
B、Because it helps them to gain work experience.
C、Because they can earn some money.
D、Because it helps them to learn more about the Olympics.
答案
B
解析
短文中间提到做志愿者的好处Being a volunteer provides valuable work experience。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2870104.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Shewantstoapplyforthejob,butsheisreallynotqualifie
[originaltext]M:Shewantstoapplyforthejob,butsheisreallynotqualifie
[originaltext]M:Shewantstoapplyforthejob,butsheisreallynotqualifie
[originaltext]M:Shewantstoapplyforthejob,butsheisreallynotqualifie
[originaltext]Amanwhotellsastorydoesnotalwaystrytobaseitonfac
[originaltext]Amanwhotellsastorydoesnotalwaystrytobaseitonfac
[originaltext]Manypeoplethinkofschoolsasbuildings,teachersandstude
[originaltext]Manypeoplethinkofschoolsasbuildings,teachersandstude
[originaltext]M:Hello,Susan,isitconvenient?W:Yeah,comeonandhavease
[originaltext]M:Hello,Susan,isitconvenient?W:Yeah,comeonandhavease
随机试题
Whatisthereportmainlyabout?[br][originaltext]Insportsnewstoday,B
[originaltext]M:Hi,Helen,I’vebeenlookingforyou!W:Really?Suchacoinc
PassageFour[br]What’stheauthor’sattitudetowardstheApple-Googlebattle?O
TheancientGreeksexplained______.[br]Thepassagesuggeststhat______.A、ear
与地龙抗血栓作用相关的药理作用是A.镇静B.抗惊厥C.抑制免疫功能D.解热E.抗
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
某患者55岁,绝经6年,阴道不规则流血1个月收入院。体形肥胖,尿糖(+)。妇科检
下列关于软土地区桩基设计原则的叙述中,()选项是正确的。 A.软土中的桩基
提供盈利预测的发行人还应当补充披露基于盈利预测的发行()。A:市净率 B:市
在控制测试中,影响注册会计师可以接受的信赖过度风险的因素包括( )。A.控制所
最新回复
(
0
)