首页
登录
职称英语
Security experts were not surprised by the FBI’s warning last week that more
Security experts were not surprised by the FBI’s warning last week that more
游客
2023-07-24
83
管理
问题
Security experts were not surprised by the FBI’s warning last week that more than 1 million credit card numbers have been stolen from e-commerce websites in the last 12 months by crackers who took advantage of a hole that could have been patched with software that was made available three years ago. It is believed that most of the dirty work was being done by organized hacking groups in Russia and the Ukraine.
Many of their peers in the Western world say Eastern Europe’s computer crackers and hackers are the most skillful in the world--far superior to the so-called "script kiddies" who have gained a fair amount of notoriety(臭名昭著). "We call Russia the Hackzone because there are so many of us here, and we are so good at what we do," said a self-described cracker living in Moscow. He claims he is often hired to "have fun" with the websites and networks of his employer’s competitors. He is paid 3,000 rubles(卢布) per job--about $ 104 American. It may not sound like much, but a college professor gets paid about $ 150 per month.
The Russian hacking scene is incredibly sophisticated. These guys are excellent programmers and they really understand networks--how to get in and out without a trace, which makes it unusual that they have been at the center of some notorious computer crime cases.
To the Moscow residents, who describe them as "secret security guy", cracking and hacking are important parts of the underground culture in Russia, as they are in many other countries. But they feel that there is more approval for Russia’s crackers throughout Russia than there is elsewhere. When they were in school, in the 1980s, they were encouraged to hack American software. They had to dissect(仔细研究) the programs to understand them so that they could make them work on their systems. It is believed that many Russian teenagers start cracking because they want to get on the Internet but can’t afford the costs of the service. So they learn how to steal passwords. Furthermore, they can’t afford to spend two months’ salary on a copy of Microsoft Office. But they can spend a half-month salary and get a CD burner that lets them make many copies of software. What is the better investment? [br] The sentence "there is more approval for Russia’s crackers throughout Russian than there is elsewhere" ( Para. 4) means that ______.
选项
A、there are more crackers in Russia
B、there are crackers everywhere in Russia
C、Russia’s crackers get more support in their country
D、people in Russia all approve of this behavior
答案
C
解析
由题干中的there is more approval for Russia’s crackers throughout Russian than there is elsewhere定位到原文第四段第二句But they feel that there is more approval for Russia’s crackers throughout Russia than there is elsewhere.
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2866052.html
相关试题推荐
Amajorreasonthatmostexpertstodaysupportconceptssuchasayouthserv
Amajorreasonthatmostexpertstodaysupportconceptssuchasayouthserv
Ofthemanydiscouragingaspectsofcomputersecurity,oneoftheworstist
Ofthemanydiscouragingaspectsofcomputersecurity,oneoftheworstist
Ofthemanydiscouragingaspectsofcomputersecurity,oneoftheworstist
Ofthemanydiscouragingaspectsofcomputersecurity,oneoftheworstist
Moods,saytheexperts,areemotionsthattendtobecomefixed,influencing
Moods,saytheexperts,areemotionsthattendtobecomefixed,influencing
Moods,saytheexperts,areemotionsthattendtobecomefixed,influencing
Moods,saytheexperts,areemotionsthattendtobecomefixed,influencing
随机试题
"Accordingtothemost______records,mydearchildren,"saidGrandfather,"the
Forthispartyouareallowed30minutestowriteacompositionentitledLifein
Childdevelopmentspecialistsbelievethat,inconfiningbabiesmuchofthetime
Competitionwithresearchinuniversitiesisveryharmfultoteaching.There
TheCarnegieFoundationreportsaysthatmanycollegeshavetriedtobe"all
小乐是某中学初三学生。临近中考,学校进行了一场摸底考试,并划分了分数线,规定凡低
A.蜜丸B.水丸C.片剂D.散剂E.胶囊剂贮存时应防霉变、防粘连,防破裂或软化,
提出认知结构学习论的心理学家是()。 A.奥苏贝尔B.布鲁纳C.加涅D
三秽是指A.赫依、希日、巴达干 B.肉、脂、骨 C.土、水、气 D.重、寒
根据城镇土地使用税纳税人的相关规定,下列说法正确的有()。A.个人拥有土地
最新回复
(
0
)