首页
登录
职称英语
[originaltext] We usually think of history us the story of important people
[originaltext] We usually think of history us the story of important people
游客
2023-07-24
114
管理
问题
We usually think of history us the story of important people and events, but some historians are also interested in the daily lives of ordinary people (32) . We can get this kind of information from written documents like diaries and town records, but we can also learn a lot from studying old family portraits.
Family portraits provide clues about things like the size of the family and the hobbies and tastes of family members. The number of children in a portrait, for example, indicates the size of the family, the types of clothing family members wore for the portrait suggest the popular fashions of the time. The objects that children hold in their hands can give clues about the games they played and their hobbies (34) . The background of a family portrait gives historians an idea of room size and furnishings and even the wealth and social position of the family (35) . All of these details help historians understand more about the everyday lives of some of the ordinary people from the past (33) .
选项
A、The location of the house.
B、The social and economic status of the family.
C、The types of games children played.
D、The profession of the owner of the house.
答案
B
解析
题目问历史学家可以从家庭画册的背景中发现什么。短文中提到家庭画册的背景可以让历史学家了解房子的大小、家具甚至这个家庭的富裕程度和社会地位等。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2865999.html
相关试题推荐
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesand
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesand
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesand
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesand
[originaltext]Afterretiringfrom30yearsofteaching,EthbellPeppercoul
[originaltext]Afterretiringfrom30yearsofteaching,EthbellPeppercoul
[originaltext]Afterretiringfrom30yearsofteaching,EthbellPeppercoul
[originaltext]Thefirststeptostopdrugabuseisknowingwhypeoplestart
[originaltext]Aroundtheyear1000A.D.somepeoplefromnorthwestIndiab
[originaltext]M:Hi,Emily,whatdoyouthinkofourclassinChildren’sLitera
随机试题
Thefirstdaymynewteacherstoodinfrontoftheclass,Iburstintolaugh
[originaltext]W:Hi,ProfessorHiggins.M:Hi,Julia.W:Wouldyoubeabletoh
Whichofthefollowingistrue?[br][originaltext]Lotsofcountries,lotsofb
A"scientistic"viewoflanguagewasdominantamongphilosophersandlinguists
A.湍流 B.层流 C.层流和湍流 D.无法判断
初始地籍调查成果检查中,专职员检查是作业单位质量管理机构组织对成果质量进行的(
针对珠宝首饰的评估实践,属于我国的评估实践的有()。A.金融不良资产处置中的珠
答案为A。A.最初南极洲气候温暖湿润,大量植物生长,后来气候发生剧烈变化,产生
高中阶段品德发展趋向于()。A.自律 B.独立 C.成熟 D.自主
分娩期心力衰竭的诱因应排除( )A.腹压增加 B.回心血量减少 C.回心血
最新回复
(
0
)