首页
登录
职称英语
It is self-evident that vehicles as the means of transport are playing more
It is self-evident that vehicles as the means of transport are playing more
游客
2023-07-23
73
管理
问题
It is self-evident that vehicles as the means of transport are playing more and more important part in modern life. But with increasing number of cars, many problems have to do with the control of man-made hazards created by cars.
Traffic accidents are the most serious problem caused by vehicle. All over the world thousands upon thousands of people are killed or injured every year. Cars are the one of the greatest killers to city people. Also the car is helping to destroy the ozone layer which protects us from the harmful rays. Now, we are more likely to get cancer from the sunrays. Besides, living in big cities with numerous running cars, buses, trucks, people’s health is being endangered by the harmful gases and terrible noise. As a result, city people tend to have more odd illness and get diseases in hearing and in breathing system.
Moreover, vehicles add much to city people’s depression and tension. It is already very difficult for people to find the peace of mind needed for their health. Yet, city people have to hurry along busy streets everyday, faced nervously with the running vehicles and the desperate noise. All of these do great harm to their psychological health. To live, day after day, with all those beeping horns and traffic jams is not something that a normal person would endure. Is traveling quickly more important than living healthily? [br] What kind of disease will harmful gases and terrible noise caused by vehicles bring to the city people?
选项
答案
diseases in hearing and in breathing system。
解析
只有第二段的最后提到了有关疾病的问题,所以可以参考第二段最后一句。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2860796.html
相关试题推荐
Beforethe20thcenturythehorseprovideddaytodaytransportationinthe
Beforethe20thcenturythehorseprovideddaytodaytransportationinthe
Beforethe20thcenturythehorseprovideddaytodaytransportationinthe
Beforethe20thcenturythehorseprovideddaytodaytransportationinthe
Beforethe20thcenturythehorseprovideddaytodaytransportationinthe
Beforethe20thcenturythehorseprovideddaytodaytransportationinthe
Beforethe20thcenturythehorseprovideddaytodaytransportationinthe
Beforethe20thcenturythehorseprovideddaytodaytransportationinthe
Beforethe20thcenturythehorseprovideddaytodaytransportationinthe
Beforethe20thcenturythehorseprovideddaytodaytransportationinthe
随机试题
Tosleep.Perchancetofile?FindingspublishedonlinethisweekbytheProc
Whenshearrivedattheoffice,Mr.Smith______,sotheyhadonlytimeforafe
Advertiserscanuse【B1】______media,ormeans,todelivertheirsalesmessa
Internetdatashowsthatyoungeradultshavebecometheprimaryaudienceobs
以下关于硒的说法不正确的是()。A.硒可抑制苯并(a)芘诱发乳腺癌 B
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
随着年龄的增长,独居的张大爷身体机能逐渐下降,对买菜做饭感到力不从心 在社会工
受检者16PF实验性高分,人格特征是()。多选A.自由 B.尊重道德观念
根据《环境影响评价技术导则—声环境》,户外声传播过程中,与大气吸收引起的衰减无关
大体积混凝土的主要温度控制指标包括( )。A.出机口温度 B.浇筑温度 C.
最新回复
(
0
)