首页
登录
职称英语
In the old days, children were familiar with birth and death as part of life
In the old days, children were familiar with birth and death as part of life
游客
2023-07-22
63
管理
问题
In the old days, children were familiar with birth and death as part of life. This is perhaps the first generation of American youngsters who had ever been close by during the birth of a baby and baby ever experienced the death of a family member.
Nowadays when people grow old, we often send them to nursing homes. When they get sick, we transfer them to a hospital, where children are forbidden to visit terminally ill patients even when those patients are their parents. This deprives the dying patient of significant family members during the last few days of the life and it deprives the children of an experience of death, which is an important learning experience.
Some of my colleagues and I once interviewed and followed approximately 500 terminally-ill patients in order to find out what they could teach us and how we could be of more benefit, not just to them but to the members of their families as well. We were most impressed by the fact that even those patients who were not told of their serious illness were quite aware of its potential outcome.
It is important for family members, and doctors and nurses to understand these patients’ communications in order to truly understand their needs, fears and fantasies(幻想). Most of our patients welcomed another human being with whom they could talk openly, honestly and frankly about their trouble. Many of them shared with us their tremendous need to be informed, to be kept up-to-date on their medical condition and to be told when the end was near. We found out that patients who had been dealt with openly and frankly were better able to cope with the approach of death and finally to reach a true stage of acceptance prior to death. [br] It may be concluded from the passage that ________.
选项
A、dying patients should be truthfully informed of their condition
B、most doctors and nurses understand what dying patients need
C、dying patients are afraid of being told of tile approach of death
D、most patients are unable to accept death until it is obviously inevitable
答案
A
解析
事实细节题。此题考查的是哪种陈述符合文章的内容,我们应该从选项入手,在文中寻找和选项相关的细节。选项A是说,要如实地把重症病人的情况告诉他们。第四段第三句说,这些病人非常希望知道他们的病情以及离死亡还有多远;最后一句说,那些知道自己病情的病人were better able to cope with the approach of death and finally...,既然结果是好的,那么就该把病情告诉病人,因此选项A符合文章内容。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2860118.html
相关试题推荐
[originaltext]ManychildrenactinTVshows.Theyworkseveralhoursevery
[originaltext]M:Hi,Emily,whatdoyouthinkofourclassinChildren’sLitera
[originaltext]M:Hi,Emily,whatdoyouthinkofourclassinChildren’sLitera
Itisgenerallynotadvisablethat______(小孩在低年级时学习负担过重).childreninlowergrades
ItisnotunusualforChinesechildrentogetmoneyfromtheirparents,gran
ItisnotunusualforChinesechildrentogetmoneyfromtheirparents,gran
ItisnotunusualforChinesechildrentogetmoneyfromtheirparents,gran
ItisnotunusualforChinesechildrentogetmoneyfromtheirparents,gran
ItisnotunusualforChinesechildrentogetmoneyfromtheirparents,gran
ItisnotunusualforChinesechildrentogetmoneyfromtheirparents,gran
随机试题
ThegeologyoftheEarth’ssurfaceisdominatedbytheparticularproperties
[originaltext]M:Ihaven’tdecidedwhethertobuyanapartmentortorantone.
[originaltext]W:Oh,it’ssocold.Wehaven’thadsuchaseverewinterforsol
下列离子方程式中,正确的是( )
男性,45岁,患肝硬化6年。4天来畏寒发热,体温38℃左右,全腹痛,腹部明显膨隆
根据2017年修订的《企业会计准则第22号——金融工具确认和计量》,下列属于金融
下列不属于审慎开展执业活动要求的是( )。A.向客户推荐合适的基金 B.记载
患者,男性,72岁,素体气虚,复感外邪,恶寒较重,无发热,鼻塞流涕,头痛无汗,肢
人类的教育活动,目的越是明确,越是具体,达成的可能性就越大,就越能调动更多人的积
主要负责形象思维和空间知觉的是() A.左半球B.颞叶 C.枕叶D.右
最新回复
(
0
)