首页
登录
职称英语
[originaltext] A man got a parrot which could already talk. It had belonged
[originaltext] A man got a parrot which could already talk. It had belonged
游客
2023-07-22
81
管理
问题
A man got a parrot which could already talk. It had belonged to a sailor and had a big vocabulary. However, the man soon discovered that the parrot mostly know bad words. At first he thought it was funny, but then it became tiresome, and finally, when the man had important guests, the bird’s bad words embarrassed him very much.
As soon as the guests left, the man angrily shouted at the parrot, "That language must stop!" But the bird answered him with curses. He shook the bird and shouted again, "Don’t use those ugly words!" Again the bird cursed him.
Now the man was really angry. He grabbed the parrot and threw him into the refrigerator. But it had no effect. From inside the refrigerator, the parrot was still swearing. He opened the door and took him out, and again the bird spoke in dirty words and curses. This time, the man opened the door of the freezer, threw the bird into it, and closed the door.
This time there was silence. After two minutes, the man opened the door and removed the very cold parrot. Slowly the shivering parrot walked up the man’s arm, sat on his shoulder and spoke into his ear, sounding very frightened:
"I’ll be good, I promise... Those chickens in there ...what did they say?"
选项
A、He put it in a cage and starved it.
B、He beat and cursed the bird.
C、He gave it up to a guest.
D、He threw it into the freezer.
答案
D
解析
原文再现。选项D)和文中对应部分一致。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2859578.html
相关试题推荐
[originaltext]Televisionisnowplayingaveryimportantroleinourlives.
[originaltext]Televisionisnowplayingaveryimportantroleinourlives.
[originaltext]SoccerstarDavidBeckhamandhiswifeVictoriaaresuingthe
[originaltext]SoccerstarDavidBeckhamandhiswifeVictoriaaresuingthe
[originaltext]M:Comein.Pleasetakeyourseat.W:Thankyou.M:Nowcouldyou
[originaltext]M:Judywasworriedabouthergrades.W:Butshe’sgettingA’san
[originaltext]M:Judywasworriedabouthergrades.W:Butshe’sgettingA’san
[originaltext]M:Judywasworriedabouthergrades.W:Butshe’sgettingA’san
[originaltext]Theword"sports"firstmeantsomethingthatpeopledidinth
[originaltext]Theword"sports"firstmeantsomethingthatpeopledidinth
随机试题
A.abandonedB.assumedC.avoidingD.brieflyE.desiredF.d
[originaltext]M:Whyisn’tLucyheretoday?W:She’sillinbed.M:Oh,sorry,
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoappl
买入套期保值付出的代价是()。A、降低了商品的品质B、对需要库存的商品来说,可能增加仓储费、保险费和损耗费C、不利于企业参与现货合同的签订D、投
Thewaysofhistoryaresointricateandthemotivationsofhumanactionss
Digitalwalletsandmobilepaymentsolutionsarenowadimeadozen,buthar
【B1】[br]【B9】A、stillB、soC、andD、yetD第二段第四句的前半句是说,这些高级技工mustbetrained;后半句是说
陶行知的生活教育理论注意“教学做合一”,强调( )。A、“学”是中心 B
2,6,12,20,30,() A.38B.42C.48D.56
某债券票面利率为5%,面值100元,每年计息一次,期限2年,到期还本。假设市场利
最新回复
(
0
)