首页
登录
职称英语
As soon as it was revealed that a reporter for Progressive magazine had disc
As soon as it was revealed that a reporter for Progressive magazine had disc
游客
2023-07-21
51
管理
问题
As soon as it was revealed that a reporter for Progressive magazine had discovered how to make a hydrogen bomb, a group of firearm(火器)fans formed the National Hydrogen Bomb Association, and they are now lobbying against any legislation to stop Americans from owning one.
"The Constitution," said the association’s spokesman, "gives everyone the right to own arms. It doesn’t spell out what kind of arms. But since anyone can now make a hydrogen bomb, the public should be able to buy it to protect themselves."
"Don’t you think it’s dangerous to have one in the house, particularly where there are children around?"
"The National Hydrogen Bomb Association hopes to educate people in the safe handling of this type of weapon. We are instructing owners to keep the bomb in a locked cabinet and the fuse(导火索)separately in a drawer."
"Some people consider the hydrogen bomb a very fatal weapon which could kill somebody."
The spokesman said, "Hydrogen bombs don’t kill people--people kill people. The bomb is for self-protection and it also has a deterrent effect. If somebody knows you have a nuclear weapon in your house, they’re going to think twice about breaking in."
"But those who want to ban the bomb for American citizens claim that if you have one locked in the cabinet, with the fuse in a drawer, you would never be able to assemble it in time to stop an intruder(侵入者).”
"Another argument against allowing people to own a bomb is that at the moment it is very expensive to build one. So what your association is hacking is a program which would allow the middle and upper classes to acquire a bomb while poor people will be left defenseless with just handguns." [br] Some people oppose the ownership of H-bombs by individuals on the grounds that ______.
选项
A、the size of the bomb makes it difficult to keep in a drawer
B、most people don’t know how to handle the weapon
C、people’s lives will be threatened by the weapon
D、they may fall into the hands of criminals
答案
C
解析
细节理解。第三段及第五段告诉我们,有人反对个人拥有氢弹的理由就是它太危险,是一种致命的武器。意思与选项C)吻合。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2856895.html
相关试题推荐
[originaltext]ThefirstmagazinewasalittleperiodicalcalledTileReview
Recentstoriesinthenewspapersandmagazinessuggestthatteachingandres
AssoonasitwasrevealedthatareporterforProgressivemagazinehaddisc
AssoonasitwasrevealedthatareporterforProgressivemagazinehaddisc
AssoonasitwasrevealedthatareporterforProgressivemagazinehaddisc
Thereporterwantedto______alongreportintoabriefsummary.A、squeezeB、con
Duringthepressconference,thereporters______someofthepresident’sstatem
Thestorywillbecontinuedin______issuesofthemagazine.A、frequentB、concre
Thereporters______thecorruptionofseveralhighofficialsinthegovernment,
[originaltext]Crimehasitsowncycles,amagazinereportedsomeyearsago.
随机试题
Whenyou’renegotiatingwithsomeone,listenforthemessagesthatheorsh
Smokingissoharmfultohealththatitkills______eachyearthanautomobilea
工程费用监理工作是指工程施工阶段的费用监督管理工作,主要工作任务包括()。
"一个对某问题享有盛誉的人总比无声誉的人更能引起更多人态度的改变",证明了人的态
A.肛门局部望诊 B.探针检查 C.乙状检查镜检查 D.指诊检查 E.肛
如图所示,船员在岸上用绳子通过岸边的定滑轮以均匀的速度V将静止湖面上的木船拉回岸
以下病变可引起补体下降,除了A.系统性红斑狼疮 B.急性链球菌感染后肾小球肾炎
张某通过房产经纪公司购买王某一套住房并办理了转让登记手续,后王某以房屋买卖合同无
MMPI效度量表的F分升高,其可能的解释包括()。A.病情较重 B.防御较强
2×20年8月30日,甲公司购入乙公司的股票指定为以公允价值计量且其变动计入其他
最新回复
(
0
)