首页
登录
职称英语
[originaltext] " I’ll meet you by the elephant. " That comment is heard a lo
[originaltext] " I’ll meet you by the elephant. " That comment is heard a lo
游客
2023-07-19
55
管理
问题
" I’ll meet you by the elephant. " That comment is heard a lot in Washington, D. C. The elephant is in an unusual place. It is in the center of a large building on the grassy Mall area of the capital city. (26) It is the first thing visitors see when they enter the National Museum of Natural History.
The African elephant was fifty years old when it died in Angola in 1965. It weighed eight tons. It was so large that the hunter decided to give its re-mains to the Smithsonian Institution. Scientists at the National Museum of Natural History used the bones and skin to rebuild the elephant.
As you enter the museum, you see a huge elephant that appears to be walking across the grassy area where it once lived. (27) Visitors of all ages stop to look up in wonder at its size. Then they walk around the elephant. They read facts about the animal, hear sounds of its natural environment and watch short films. This is what makes the Natural History Museum so popular. Visitors learn about the natural world in many different ways.
The National Museum of Natural History is one of the most visited museums in the world. From six million to nine million people visit the building every year. More than one million of them are international visitors. (28) The visitors come to the museum to see many interesting things like examples of huge ancient dino-saurs, live insects, and remains of creatures that lived in ancient seas.
26. What will visitors see first when they enter the National Museum of Natural History?
27. What can visitors do in the Natural History Museum?
28. What else can visitors see in the museum?
选项
A、The grassy Mall area.
B、A large building.
C、The African elephant.
D、A rare natural reserve.
答案
C
解析
本题询问参观者进入国家自然历史博物馆首先见到的是什么。短文一开始就提到“在人象旁边见面”,而后介绍了大象独特的地理位置并提到这是参观者进入国家自然历史博物馆首先见到的尔西,接着下文提到the African elephant,故答案为C)。D)中的natural reserve意为“自然保护区”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2850095.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hi,Grace.MindifIeatlunchwithyou?W:No.Mr.Evans,not
[originaltext]M:Hey,howareyou?Ihaven’tseenyouforages.Whathaveyoub
[originaltext]M:Hey,howareyou?Ihaven’tseenyouforages.Whathaveyoub
[originaltext]M:Hey,howareyou?Ihaven’tseenyouforages.Whathaveyoub
[originaltext]M:Hey,howareyou?Ihaven’tseenyouforages.Whathaveyoub
[originaltext]M:Hey,howareyou?Ihaven’tseenyouforages.Whathaveyoub
[originaltext]CamerooninWestAfricaisanationof24separatelanguages
[originaltext]CamerooninWestAfricaisanationof24separatelanguages
[originaltext]CamerooninWestAfricaisanationof24separatelanguages
[originaltext]W:Hey,Tom.What’sup?Whereareyouoffto?M:I’monmywayto
随机试题
NarratorListentoalecturetalkaboutbassinbusinessclass.[img]2011q1/
InaBertelsmannFoundationstudyonsocialjusticereleasedthisfall,the
STOPSMOKINGDoyouwanttostopsmoking?Haveyoualreadytriedtostop
Thebiggestdangerfacingtheglobalairlineindustryisnottheeffectsoft
物料提升机按动力形式分类有()。A.卷扬机式 B.龙门式 C.曳引机式
下列各项中,属于可以立即实施代履行的情形是( )。A、强制拆除违章建筑 B、需
患者,女,30岁。排便时肛门部剧痛,并有少许鲜血滴出1周,疼痛于排便后约20分钟
某高校本年度毕业学生3060名,比上年度增长2%。其中本科生毕业数量比上年度减少
下列关于期货交易风险提示和管理的表述中,正确的有()。A.期货公司在为客户开立
在未来期间能够产生足够的应纳税所得额用以抵减可抵扣暂时性差异并不考虑其他因素的情
最新回复
(
0
)