首页
登录
职称英语
[originaltext] The first English dictionary was published in 1604. The dicti
[originaltext] The first English dictionary was published in 1604. The dicti
游客
2023-07-18
90
管理
问题
The first English dictionary was published in 1604. The dictionary was a list. of about 3 000 difficult words, each followed by a one-word definition. The author, Robert Cawdrey, did not include everyday words in his dictionary.He believed that no one would look up a word in a dictionary if he already knew the meaning of the word.
During the 1600s,more dictionaries were published.Each followed Cawdrey’s lead and presented a few thousand difficult words.Around 1700,one dictionary maker,John Kersey,did define easy words as well as difficult ones.But until the 1750s,all dictionaries were not very valuable.
A man called Dr.Samuel Johnson changed all this.In 1755 Dr.Johnson produced the first modern dictionary.He included in his dictionary all important words,both easy and hard,and he gave good meanings.He also gave good example sentences in speech and writing.By the end of the 1700 s most dictionary makers had followed Johnson’s lead.Dictionaries were getting better and better.
The 1800s saw the greatest improvement in the quality of dictionaries.In England scholars planned and prepared the Oxford English Dictionary,a twenty—volume work.One of the most interesting features of the Oxford Dictionary is its word histories.It traces the history of each word from its earliest recorded use up to the time of the printing of the dictionary.
32.When was the first English dictionary published?
33.Who produced the first modern English dictionary?
34.Which of the following statements can best describe the first modern English dictionary?
35.What makes the Oxford English Dictionary different from others?
选项
A、It only lists difficult words.
B、It was published in 1755.
C、It is the greatest dictionary.
D、It explains the word history.
答案
D
解析
细节判断题。浏览选项可知,本题考点与上题相似,听录音时仍然要对于选项所示信息做好标记。文中提到牛津字典的显著特征之一:One of the most interesting features of the Oxford Dictionary is its word histories.”由此可见,正确答案为D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2847537.html
相关试题推荐
[originaltext]Nearly400yearsagoayoungmantraveleduptoLondon.They
[originaltext]ABritishstudyofhowdietaffectsthehealthofnewmothers
[originaltext]M:Say,Lisa,whatshowareyouwatching?W:AnoldJapanesefilm
[originaltext]M:Say,Lisa,whatshowareyouwatching?W:AnoldJapanesefilm
[originaltext]M:Say,Lisa,whatshowareyouwatching?W:AnoldJapanesefilm
[originaltext]M:Say,Lisa,whatshowareyouwatching?W:AnoldJapanesefilm
[originaltext]W:Welcome,Mr.Johnson.Takeascat,please.Ourmanagerwillbe
[originaltext]Daughter:Dad,dad.What’sforbreakfast?Dad:[Dadmumblessomet
[originaltext]Daughter:Dad,dad.What’sforbreakfast?Dad:[Dadmumblessomet
[originaltext]Daughter:Dad,dad.What’sforbreakfast?Dad:[Dadmumblessomet
随机试题
[originaltext]Investmentinthepublicsector,suchaselectricity,irrigat
Howdoesthecoupledealwithworkinafewfamilies?Theparents______.[br]
UsingtheMindtoFightDiseasesA)Psychologyhasanew
A、Attackingthecriminalswhenhefindsthem.B、Patrollinginthecities.C、Sitt
根据简单凯恩斯主义模型,引起国民收入减少的原因是()。A.消费减少 B.储蓄减
根据人行道按使用材料不同,可分为()等。A.基础铺设 B.沥青面层人行道
栏杆柱的固定及其与横杆的连接,其整体构造应使防护栏杆在上杆任何处,能经受任何方向
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
男性,34岁,肛门旁反复疼痛、红肿、流脓5个月。查体:距肛门缘3cm的皮肤上可触
下列情境中,不适宜推行参与管理的是( )。A.完成任务的时间比较紧迫 B.员
最新回复
(
0
)