首页
登录
职称英语
Training as mental-health professionals is supposed to be "color blind". Tha
Training as mental-health professionals is supposed to be "color blind". Tha
游客
2023-07-15
68
管理
问题
Training as mental-health professionals is supposed to be "color blind". That sounds fine but in practice it means that people from black and ethnic groups get an unfair treatment be cause their particular problems are seldom acknowledged.
So a project was piloted involving Bangladeshi women in inner city London, most of whom migrated to the UK in the 1960s and 1970s from a rural background. Many of these, women turned to their doctors with common symptoms of anxiety, such as headaches, sleeping difficulties, loss of appetite and lack of energy. They were usually prescribed tranquillizers(镇定剂)or even Vitamin C. Since the underlying causes remained, the women visited their doctors with in creasing frequency and some were referred on to mental-health professionals.
The psychologists wanted to see how normal Western approaches to anxiety problems might work when applied across cultures. However, they found that many things in the standard approach had to be changed. They had to translate many of the usual examples -- they would normally compare learning to relax with learning to drive, for instance, which would not have been culturally appropriate. At first they asked the women to rate, on a scale one to ten, the effect of relaxation on their level of anxiety. They found numbers an odd way of expressing how they were feeling. So psychologists shifted their focus to words rand talked of five stages form "very good" to "very bad".
As it was a pilot project, there were Shortcomings. Psychologists looked for too little back up and did not collect as much objective data as they might have done with a white group. They fell into the white stereotype of assuming that Bangladeshi women would find the use of various checklists and written records foreign. Perhaps racism has conditioned the professionals to a greater extent than they expected. Psychologists found that using a Western model across cultures has potential. But it needs political, financial and personal commitment. [br] What has led to the failure of the mental-health professionals’ collecting sufficient data?
选项
A、They fall into stereotypes resulted from the influence of racism.
B、They have language problems while communicating with the women.
C、They want to protect the women from racism.
D、Bangladeshi women do not want to tell the psychologists their feelings.
答案
A
解析
推理判断题。可采取寻读的方法找到相关信息出处。对试验不足的总结是文章最后一段提到的内容。该段第三句指出,没有收集到充分客观数据的原因是白人心理学家陷入了对有色人群的成见,而这种成见是因为他们潜意识中受了种族主义的影响造成的,选项A是第三、四句内容的改写。原文最后一段提到试验的缺点时,没有提到选项B所说的语言交流方面存在的困难;也没有说到心理学家想保护这些妇女不受种族主义的困扰,事实上他们自己都不自觉地受到了影响,故选项C与原文不符;文章也没有提到问题是由于这些妇女不配合造成的,选项D也与原文不符。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2840414.html
相关试题推荐
Throughtheproject,manypeoplehavereceivedtrainingand______(决定自己创业).decide
[originaltext]Onewinterdayin1891aclassatatrainingschoolinMassac
[originaltext]Onewinterdayin1891aclassatatrainingschoolinMassac
Engineeringstudentsaresupposedtobeexamplesofpracticalityandrationa
Engineeringstudentsaresupposedtobeexamplesofpracticalityandrationa
Largeancientanimalsaresupposed__________(曾经生活在这个地区).tohavelivedinthisa
TheancientEgyptians_____________(被假定已发射过火箭)tothemoon.aresupposedtohaves
[originaltext]Onewinterdayin1891,aclassatatrainingschoolinMassa
PrivateSchoolsandTrainingSchools1.社会上存在着各种私立学校和培训学校2.私立学校和培训学校的利与弊3.我的观点
A、105.B、115.C、150.D、120A此题需要逻辑分析且进行简单的计算。文中讲话人明确说明thesafe-trainingpulsera
随机试题
FiveThingsforCollegeGraduatestoKnowI.Degreedoesno
Hefeelsso_______thathestandstherepointingandlaughingatothers,Ifeel
Whatistheprojectmainlyconcernedwith?[br][originaltext]ChinaCentralRad
B此处需填入动词原形。tailor…for…意为“为……量身制作……”,此句大意为,为公司真正需要的人定制薪酬。故tailor“使适应”符合上下文语义逻辑。
Ifyou______yourproblemtous,wewouldhavebeenabletogiveyousomead-v
SDH加强了软件对网络的配置和控制。()
为掌握客户的支付能力,房地产经纪人调查的内容有( )。A.客户的收入水平 B
Wesawalotofcommercialbuildingsin
12.9,10.5,8.2,(),3.9。 A6.1 B6
常用的商品盘存方法主要有定期盘存法和永续盘存法,与永续盘存法相比,定期盘存法的缺
最新回复
(
0
)