首页
登录
职称英语
Most publishing is now "electronic" in the sense that books, magazines, and
Most publishing is now "electronic" in the sense that books, magazines, and
游客
2023-07-14
86
管理
问题
Most publishing is now "electronic" in the sense that books, magazines, and newspapers are prepared on computers, and exist as computer files before they are printed on paper. Often there are advantages to give readers access to the electronic versions of publications as well as, or even instead of, the printed versions.
Print publications have lots of advantages. Paper is pleasant to handle, easy to read, and very portable. you can read it almost anywhere. On the other hand, print has its weaknesses. Paper is expensive, and articles are often cut to fit the space available. Printing and distributing paper is expensive and takes time. Printed materials are expensive to store and almost impossible to search. Electronic publishing offers solutions to all these problems.
Suppose a publisher makes the electronic copy of a newspaper or magazine available from the net, perhaps on the Internet’s World Wide Web. No paper is used and disc space is cheap, so Internet publishing costs very little. Articles don’t have to be cut (though there is of course a limit to the amount people are willing to read online). Internet publishing is fast, and readers can access material as soon as it becomes available: within minutes, instead of the next day, next week or next month. Internet publishing goes beyond geographical boundaries: the humblest local paper can be read everywhere from New York to London to Delhi to Tokyo. Delivery costs are low because there are no newsagents to pay, and no postal charges: readers pick up the bills for their on-line sessions. Also, computer-based publications are simple to store (on disc) and every word can be searched electronically.
At the moment, newspapers and magazines, TV and radio stations, news agencies and book publishers are making content freely available on the Web because they are competing for "mindshare". Perhaps they want to find out if they can attract and hold an audience online, or perhaps, they’re afraid of missing out because "everyone else is doing it". But don’t count on things staying that way: Publishers are not in business to lose money. [br] Which of the following is among the troubles print has?
选项
A、It is dear to find printed materials.
B、Frequent editing is needed for better layout.
C、Paper is passed around quickly.
D、The space to restore articles is not enough.
答案
B
解析
事实细节题。文章中明确说明,纸张印刷版面有限,有时要删改文章以适应版面。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2834886.html
相关试题推荐
Inthepastfewyears,hundredsofmagazinesandnewspaperstorieshavebeen
Inthepastfewyears,hundredsofmagazinesandnewspaperstorieshavebeen
Inthepastfewyears,hundredsofmagazinesandnewspaperstorieshavebeen
Inthepastfewyears,hundredsofmagazinesandnewspaperstorieshavebeen
Inthepastfewyears,hundredsofmagazinesandnewspaperstorieshavebeen
The【B1】______ofclosed-circuittelevisionandothernewelectronicteaching
The【B1】______ofclosed-circuittelevisionandothernewelectronicteaching
The【B1】______ofclosed-circuittelevisionandothernewelectronicteaching
The【B1】______ofclosed-circuittelevisionandothernewelectronicteaching
The【B1】______ofclosed-circuittelevisionandothernewelectronicteaching
随机试题
Halfacenturyago,mostpeoplelivedin【B1】______areas.However,according
[originaltext]M:Whyisitsoimportanttogotocollege?W:(12)Educationisc
以下商标注册申请,经审查,不能获准注册的是( )。A.凤凰 B.黄山 C.
昆曲的主乐器是()A.笛 B.箫 C.笙 D.琵琶
心力衰竭时应用扩血管药物的作用()A.降低心肌收缩力 B.使回心血量减少而
基金信息披露内容应遵循的原则是()A.准确性、完整性、及时性和公平性原则 B
下面哪个选项是“四书”的构成?()A.《大学》《中庸》《论语》《尔雅》 B.《
为了实现军供工作由传统的单一饮食服务向综合保障服务转变,需要引入社会力量推动新型
根据我国相关规定,投资者在ETF募集期间,认购ETF的方式不包括()。 A.
按照《合同法》的规定,( )属于代理合同。A.某地铁公司与设计院订立的建设工程
最新回复
(
0
)