首页
登录
职称英语
[originaltext] There have been many great inventions, things that change the
[originaltext] There have been many great inventions, things that change the
游客
2023-07-13
68
管理
问题
There have been many great inventions, things that change the way we live. The first great invention was one that is still very important today--the wheel. This made it easier to carry heavy things and to travel long distances.
For hundreds of years after that there were few inventions that had as much effect as the wheel. Then in the early 1800s the world started to change. There was little unknown land left in the world. People did not have to explore much any more. They began to work instead to make life better.
In the second half of the 19th century many great inventions were made. Among them were the camera, the electric light and the radio. These all became a big part of our life today.
The middle part of the 20th century brought new ways to help get over diseases. They worked very well. They made people healthier and let them live longer lives. By the 1960s most people could expect to live to be at least 60.
By this time most people had a very good life. Of course new inventions continued to be made. But man now had a desire to explore again. The world was known to man, but the stars were not. Man began looking for ways to go into space. Russia made the first step. Then the United States took a step. Since then other countries, including China and Japan, have made their steps into space.
选项
A、Improved living conditions.
B、Many inventions in industry.
C、New ways to help people get over diseases.
D、Industrialization in developing countries.
答案
B
解析
[听力原文]
What made people healthier and let them live longer lives in the middle part of the 20th century?
信息明示题。文章第四段指出,The middle part of the 20th century brought new ways to help get over diseases...They made people healthier and let them live longer lives.由此可知,B正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2834535.html
相关试题推荐
[originaltext]Manychildrenfirstlearnthevalueofmoneybyreceivingap
[originaltext]Itisveryselfevidentthatthegeographicallocationofac
[originaltext]Officer:Comein,pleasetakeaseat.I’mtheCareersOfficer.
[originaltext]Officer:Comein,pleasetakeaseat.I’mtheCareersOfficer.
[originaltext]Officer:Comein,pleasetakeaseat.I’mtheCareersOfficer.
[originaltext]W:I’vebeenreadingaboutnewhealthysnackfood.It’smadefrom
[originaltext]M:Youknow,I’mjustnottoosurethenewsalarywillbehighen
[originaltext]M:Youknow,I’mjustnottoosurethenewsalarywillbehighen
[originaltext]M:Youknow,I’mjustnottoosurethenewsalarywillbehighen
[originaltext]M:Youknow,I’mjustnottoosurethenewsalarywillbehighen
随机试题
Choosethecorrectletter,A,BorC.[br]Whatissuggestedfromthereports?
Mostdoctorsrecognizethatmedicineisasmuch______(是一门科学,也是一门艺术).anartas
边长在()以上的洞口,四周必须设防护栏。A.150cm B.200cm C
27岁初孕妇,妊娠32周头痛5日就诊。查血压160/110mmHg,脉搏94次/
前列腺增生理想的治疗方法是A.药物治疗 B.经尿道气囊扩张术 C.前列腺尿道
细胞呈圆形,胞体直径15~20μm,胞核较大,圆形:核染色质纤细,呈疏松网状,核
教师提供学生成绩的方式不恰当,对学生造成了伤害,教师的行为侵犯了学生的()
根尖周囊肿属于A.牙源性颌骨囊肿B.发育性囊肿C.阻塞性囊肿D.牙源性肿瘤E.孤
骑车爱好者甲因一次交通意外致右腿重度伤残,无法再从事骑行活动,遂有意出售其两辆名
最新回复
(
0
)