首页
登录
职称英语
[originaltext] Exercise is beneficial to your heart. A 22 - year study was c
[originaltext] Exercise is beneficial to your heart. A 22 - year study was c
游客
2023-07-12
83
管理
问题
Exercise is beneficial to your heart. A 22 - year study was conducted by doctors in California. They found that people who work at physical jobs experience fewer heart attacks than other people. The active people work all the time at moderated speeds. Their daily rountine gives them an adequate amount of exercise and helps them stay in shape. However, machines that can do heavy labor more speedily are replacing this type of work.
选项
A、Machines can do ,iil the physical work for man.
B、Machines cab do all the mental work for man.
C、All heavy labor should be replaced by machines.
D、All heavy labor shouldn’t be replaced by machines.
答案
D
解析
该题考查对关键句的把握。听时注意到短文最后一句中的表转折关系的副词however,由此可推知正确选项为D。实际四个选项中A和B,及C和D相矛盾,可缩小选择范围。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2831497.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Dad!M:Yes?What’sthematter,Mary?W:I’mwonderingifIsh
[originaltext]M:Thisisit.Iknowthatitissmallerthanyouwanted,butit
[originaltext]W:Mr.Watson,Iwonderwhetherit’spossibleformetotakeava
[originaltext]W:Mr.Watson,Iwonderwhetherit’spossibleformetotakeava
[originaltext]W:Mr.Watson,Iwonderwhetherit’spossibleformetotakeava
[originaltext]W:Mr.Watson,Iwonderwhetherit’spossibleformetotakeava
[originaltext]W:Mr.Watson,Iwonderwhetherit’spossibleformetotakeava
[originaltext]Wereyouthefirstorthelastchildinyourfamily?Orwere
[originaltext]W:Oh,Jack,I’mgladIcaughtyou.IwanttotellyouIhaveto
[originaltext]W:Oh,Jack,I’mgladIcaughtyou.IwanttotellyouIhaveto
随机试题
______,theinstrumentswouldbedamaged.A、IfhavinghandledcarelesslyB、Tohan
A.contraryB.exclaimedC.extensivelyD.affectedE.priorF.dema
(1)Whenitcomestoraisinggirls,today’smomshaveplentytoworryabout:
They’rethesortofscoresthatdrivehigh-schoolhistoryteacherstodrink.
A. B. C. D.
溶血性贫血在溶血发作期、外周血网织红细胞计数一般是A.0.5% B.1.5%
效用是消费者在某种物品或劳务的消费中所获得的满足程度,其具有哪些特征?()A.主
与传统定期存款存单相比,大额可转让定期存单的特点主要有()A.大额可转让定
赵某因涉嫌走私国家禁止出口的文物被立案侦查,在此期间逃往A国并一直滞留于该国。对
最新回复
(
0
)