首页
登录
职称英语
[originaltext] Why don’t birds got lost on their long migratory flights? Sci
[originaltext] Why don’t birds got lost on their long migratory flights? Sci
游客
2023-07-12
94
管理
问题
Why don’t birds got lost on their long migratory flights? Scientists have puzzled over this question for many years. Now they’re beginning to fill in the blanks.
Not long ago, experiments showed that birds rely on the sun to guide them during daylight hours. But what about birds that fly mainly by night? Tests with artificial stars have proved conclusively that certain night-flying birds are able to follow the stars in their long-distance flights.
One such bird—a warbler—had spent its lifetime in a cage and had never flown under a natural sky. Yet it showed an inborn ability to use the stars for guidance. The bird’s cage was placed under an artificial star-filled sky at migration time. The bird tried to fly in the same direction as that taken by his outdoor cousins. Any change in the position of the make-believe stars caused a change in the direction of his flight.
Scientists think that warblers, when flying in daylight, use the sun for guidance. But the stars are apparently their principal means of navigation. What do they do when the stars are hidden by clouds? Apparently, they find their way by such landmarks as mountain ranges, coast lines, and rivet courses. But when it’s too dark to see these, the warblers circle helplessly, unable to get their bearings.
选项
A、Birds have to be taught to navigate.
B、A bird that has been caged will not.
C、Some birds cannot fly at night.
D、Some birds seem instinctively to follow the stars when flying at night.
答案
D
解析
What do we learn from the experiment with the warbler?
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2829303.html
相关试题推荐
[originaltext]Oneimportantcauseofthegenerationgapistheopportunity
[originaltext]Oneimportantcauseofthegenerationgapistheopportunity
[originaltext]Oneimportantcauseofthegenerationgapistheopportunity
[originaltext]About1in20adultsintheUnitedStatescannotreadEnglish.A
[originaltext]W:(22)Dr.White,werecentlylearnedthatalargepieceoftheL
[originaltext]W:Sam,couldyoureviewtheresultsofthesurveyonleisurespo
[originaltext]W:Sam,couldyoureviewtheresultsofthesurveyonleisurespo
[originaltext]W:Sam,couldyoureviewtheresultsofthesurveyonleisurespo
[originaltext]Whydowecry?Canyouimaginelifewithouttears?Notonlyd
[originaltext]Whydowecry?Canyouimaginelifewithouttears?Notonlyd
随机试题
Today’scollegestudentsaremorenarcissisticandself-centeredthantheir
主张文章应“明道”、“致用”、“事信”、“言文”的是( )A.欧阳修 B.柳
某广告公司的宣传产品有宣传册、文章、传单等多种形式,宣传产品的出版方式包括纸质方
以下哪种关于考核的说法是正确的?A.考核一般通过将被考核机构的业绩与其最直接的竞
对于审批日至放款核准日间隔超过一定期限的,下列情况中,放贷执行部门应该特别注意的
慢性胃炎脾胃虚寒证的治法是( )。A.温中散寒 B.健脾温中 C.益气养胃
股权分置改革的完成,表明()等一系列问题逐步得到解决。 Ⅰ.国有资产管理体
关于钢筋混凝土结构楼板、次梁上层钢筋交叉处钢筋安装的通常做法,正确的是()。A、
测绘技术总结是与测绘成果(或产品)有直接关系的()文件,是长期保存的重要
某交易者在4月份以4.97港元/股的价格购买一份9月份到期、执行价格为80.00
最新回复
(
0
)