首页
登录
职称英语
[originaltext] Farmers might think the idea of (26) growing food for fun sou
[originaltext] Farmers might think the idea of (26) growing food for fun sou
游客
2023-07-11
78
管理
问题
Farmers might think the idea of (26) growing food for fun sounds strange. But there are some people who do it all the time. They grow some vegetables because their natural color or shape is pleasing to see. They grow others because scientists have developed new colors or different sizes for traditional vegetables. One example is the bell pepper. Seed companies sell seeds for several different kinds of bell peppers. One pepper is a weak yellow color when it begins to grow. Then its color changes to white. As it grows, it changes color two more times--to orange, then red. If you are not interested in peppers that change colors as they grow, you can grow some that remain one color. You can try chocolate-colored peppers. Or purple. Or lavender ones. Each kind of pepper has its own special taste. (27) For the best possible taste, however, peppers should be left on the vine for two or three weeks after they appear ready. This gives them full flavor and greatly increases the vitamins they contain. Another unusual plant is known as the yard-long bean, or snake bean. It grows up to one meter in length. It is an important part of the food supply in areas of Asia. (28) American farmers like it because it is different, yet tastes very much like the green beans they traditionally grow. Each bean has from ten to twenty seeds. The outside can be eaten. Some of the very long beans are green outside but have black-and-whit6 or red seeds.
选项
A、Because they are full of vitamin.
B、Because it is easy to grow them.
C、Because they can bring fun to people.
D、Because they are different from the traditional ones.
答案
C
解析
文章说明人们现在种植的植物与传统的相比,有不同的颜色和形状,文章中说明了其原因growing food for fun...some people who do it all the time,故答案为C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2829047.html
相关试题推荐
[originaltext]Whatcanparentsofteenagersdotopreparetheirkidsforth
[originaltext]W:Whatsportsdoyouoftengoinfor,Mr.Clinton?M:Oh,footba
[originaltext]W:Whatsportsdoyouoftengoinfor,Mr.Clinton?M:Oh,footba
[originaltext]W:Whatsportsdoyouoftengoinfor,Mr.Clinton?M:Oh,footba
[originaltext]Surtseywasbornin1963.Itwasagreateventforscientists
[originaltext]Whenpeoplesucceed,itisbecauseofhardwork,butluckhas
[originaltext]M:Youshouldhaveseenthelineatthehousingoffice.Ittookm
[originaltext]M:Youshouldhaveseenthelineatthehousingoffice.Ittookm
[originaltext]M:Youshouldhaveseenthelineatthehousingoffice.Ittookm
[originaltext]M:Youshouldhaveseenthelineatthehousingoffice.Ittookm
随机试题
Everyeducationsystemisinevitablyamirrorthatreflectsthecultureoft
Astrologyisthestudyofhowthesun,themoon,planets,andstars______(与生命及世事
TheEnglishRenaissanceperiodwasanageof______A、poetryanddrama.B、dramaa
HangzhouABCExportCorporation182,XihuRoad,HangzhouSeptember15,2015Laws
[originaltext]AbeetleinvasionintheUnitedStateshaskilledatleasttwenty
对变异型心绞痛最有效的钙通道阻滞药是________;肝素过量引起自发性出血的特
甲公司2018年10月1日定向增发普通股100万股给丙公司,从其手中换得乙公司6
治疗脾胃阴虚型厌食的代表方为A.消乳丸 B.保和丸 C.健脾丸 D.养胃增
患者,女性,20岁。反复发热伴有面部红斑,实验室检查:白细胞和淋巴细胞减少,以"
6.即时报告可以()等形式上报。A.电话B.电传C.电子邮件D.短信
最新回复
(
0
)