首页
登录
职称英语
The fridge is considered a necessity. It has been so since the 1960s when pa
The fridge is considered a necessity. It has been so since the 1960s when pa
游客
2023-07-11
25
管理
问题
The fridge is considered a necessity. It has been so since the 1960s when packaged food first appeared with the label: "Store in the refrigerator."
In my fridge less Fifties childhood, I was fed well and healthily. The milkman came daily, the grocer, the butcher, the baker, and the ice-cream man delivered two or three times a week. The Sunday meat would last until Wednesday and surplus bread and milk became all kinds of cakes. Nothing was wasted, and we were never troubled by rotten food. Thirty years on, food deliveries have ceased; fresh vegetables are almost unobtainable in the country.
The invention of the fridge contributed comparatively little to the art of food preservation. A vast way of well-tried techniques already existed-natural cooling, drying, smoking, salting, sugaring, bottling...
What refrigeration did promote was marketing — marketing hardware and electricity, marketing soft drinks, marketing dead bodies of animals around the globe in search of a good price.
Consequently, most of the world’s fridges are to be found, not in the tropics where they might prove useful, but in the wealthy countries with mild temperatures where they are climatically almost unnecessary. Every winter, millions of fridges hum away continuously and at vast expenses, busily maintaining an artificially cooled space inside an artificially heated house— while outside, nature provides the desired temperature free of charge.
The fridge’s effect upon the environment has been evident, while its contribution to human happiness has been insignificant. If you don’t believe me, try it yourself, invest in a food cabinet and turn off your fridge next winter. You may miss the hamburger, but at least you’ll get rid of that terrible ham. [br] Why does the author say that nothing was wasted before the invention of fridges?
选项
A、People would not buy more food than was necessary.
B、Food was delivered to people two or three times a week.
C、Food was sold fresh and did not get rotten easily.
D、People had effective ways to preserve their food.
答案
D
解析
根据在第二段的第二、三句:The milkman came daily,the grocer,the butcher, the baker,and the ice-cream man delivered two or three times a week.The Sunday meat would last until Wednesday and surplus bread and milk became all kinds of cakes.根据句中的surplus可以判断A项是错误的;B项中说的所有食物显然不对;C项说的有一定道理,但没有确切的证据;从最后一句可以断定D项是符合的。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2827328.html
相关试题推荐
______(从各方面考虑),thecarwasagoodbuy.Allthingsconsidered
Parents________________(倾其所有)tosendtheirsonstouniversity,butconsidered
Themen’sWorldCupisconsideredthemostpopularsportingeventinthewor
Themen’sWorldCupisconsideredthemostpopularsportingeventinthewor
Themen’sWorldCupisconsideredthemostpopularsportingeventinthewor
Language,culture,andpersonalitymaybeconsidered______ofeachotherintho
JerrySpringercouldeasilybeconsideredthekingof"trashtalk(废话)".The
JerrySpringercouldeasilybeconsideredthekingof"trashtalk(废话)".The
JerrySpringercouldeasilybeconsideredthekingof"trashtalk(废话)".The
Thiscountrysuffered______damageduetotheflood.A、consideringB、considered
随机试题
Grandma,whatabigandficklemetaphoryoucanbe!Forchildren,thenametr
CollegeStudents’SocialResponsibilities1.许多大学生缺乏社会责任感,比如……2.造成这种现象的原因3.大学生应
Severalyearsago,Ilearnedthataphysicianinatownnottoofarfromwhe
通过兴奋中枢化学感受器增强肺通气的有效刺激是A. B. C. D. E.
单纯性高血压无其他合并症,血压高于多少时应先进行治疗后再拔牙A.22.7~12.
王先生夫妇估计需要在55岁二人同时退休时准备退休基金150万元,王先生夫妇还有2
假设某投资者在2013年12月31日,买入1股A公司股票,价格为100元,201
A题干由四种字母组成,其组合形式为ABCDDCA,只有A项符合。
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
水渍险的保险责任包括()。A.自然灾害及外来风险造成的部分损失 B.自然灾害
最新回复
(
0
)