首页
登录
职称英语
[originaltext] Farmington, Utah, is a more pleasant community since a local
[originaltext] Farmington, Utah, is a more pleasant community since a local
游客
2023-07-10
68
管理
问题
Farmington, Utah, is a more pleasant community since a local girls’ 4-H club improved Main Street. Six 4-H girls worked to clean the 72 foot curbside that was covered with weeds, rocks and trash.(27)Each member volunteered to clean up and to dig and plant five flats of flowers. They also took terms in watering, weeding and maintaining the plant.(28)Participation in this project helped the girls developed a new attitude towards the parents of their own homes; they’ve learned how to work with tools, and improve their work habits. One mother said that before her daughter was involved in this project, she would not even pull a weed. The experience on Main Street stimulated self-improvement, and encouraged members to take pride in their home grounds and then the total community. City officials cooperated with the 4-H members in planting trees, building cooking facilities, picnic tables, swings and public restrooms. The 4-H girls planted trees and took care of them during the early stages of growth. The total park project needed more plantings in the following years.(29)Members of the 4-H club agreed to follow the project through to completion, because they receive satisfaction from the results of constructive work. The project is a growing one and has spread from the park to the school and the shopping center. Trees and flowers have all been planted in the shopping center, making the atmosphere pleasant.
26.Q: What do we learn about Main Street in Farmington?
27.Q: What do the 4-H club members do about the curbside?
28.Q: What have the 4-H girls learned from the project?
29.Q: Why do the 4-H girls agree to follow the park project through to completion?
选项
A、They were obliged to fulfill the signed contract.
B、They were encouraged by the city officials’ praise.
C、They wanted to prove they were as capable as boys.
D、They derived happiness from the constructive work.
答案
D
解析
短文最后提到,“四健会”俱乐部的成员们同意将项目坚持到底,原因在于,她们从这种建设性工作的结果中获得了满足感,换句话说,她们体会到了其中的快乐,所以答案为D)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2824683.html
相关试题推荐
[originaltext]"I’mseventyyearsold,"saysthegray-hairedladyproudlyto
[originaltext]"I’mseventyyearsold,"saysthegray-hairedladyproudlyto
[originaltext]"I’mseventyyearsold,"saysthegray-hairedladyproudlyto
[originaltext]Iwasmarriedforalmostsixyears.JodyandIwereclassmate
[originaltext]W:Howmucharethesenotebooks,please?M:50centseach,butif
[originaltext]W:Howmucharethesenotebooks,please?M:50centseach,butif
[originaltext]W:Howmucharethesenotebooks,please?M:50centseach,butif
[originaltext]W:Howmucharethesenotebooks,please?M:50centseach,butif
[originaltext]W:Howmucharethesenotebooks,please?M:50centseach,butif
[originaltext]Whileradiobroadcastingwasstillinitsearlystagethewon
随机试题
Wooddoesnotconductelectricity,______.A、norrubberdoesB、nordoesrubberC、a
以下不属于我国高校办学自主权的是( )。A.一定的招生权 B.对外学术交流与合
全云天时,下列哪个天空部位的亮度为最亮?( )A.在天空90°仰角处 B.在
何谓颅窄畸形?
A.抗核抗体周边型 B.抗ss-B抗体 C.抗JO-1抗体 D.抗Scl-
在最后一次校级职称评定委员会的会议上,委员张教授认为这届委员会是近年来工作最没有
A.a=b=-1,c=1 B.a=-1,b=2,c=-2 C.a=1,b=-
已知条件和要达到的目标都非常明确,个体按一定的思维方式即可获得答案的问题称为(
下列会计要素组合中,反映企业财务状况的是( )。A.资产、负债、费用 B.收
地下水一旦遭受明显污染,即使查明了污染原因并消除了污染来源,地下水水质仍需较长时
最新回复
(
0
)