首页
登录
职称英语
Visitors to Britain may find the best place to sample local culture is in a
Visitors to Britain may find the best place to sample local culture is in a
游客
2023-07-10
69
管理
问题
Visitors to Britain may find the best place to sample local culture is in a traditional pub. A team of researchers have(1)______some of the mysterious practices of British pubs—starting with the(2)______ of getting a drink. Most pubs have no waiters—you have to go to the bar to buy drinks. A group of Italian(3)______waiting 45 minutes before they realized they would have to(4)______their own. This may sound inconvenient, but there is a(5)______purpose.
Pub culture is designed to promote sociability in a society known for its (6)______. Standing at the bar for service allows you to chat with others waiting to be served. The bar(7)______is possibly the only site in the Great Britain in which friendly conversation with strangers is considered entirely(8)______and really quite normal behavior.(9)"______." This tip can be found in a booklet, Passport to the Pub: The Tourists’ Guide to Pub Etiquette, a customers’ code of conduct for those wanting to sample "a central part of British life and culture" .(10)______. For example, if you are in a big group, it is best if only one or two people go to buy the drinks.(11)______ [br] (8)
Visitors to Britain may find the best place to sample local culture is in a traditional pub. A team of researchers have(1)uncovered some of the mysterious practices of British pubs—starting with the(2)difficulty of getting a drink. Most pubs have no waiters—you have to go to the bar to buy drinks. A group of Italian (3)youths waiting 45 minutes before they realized they would have to (4)fetch their own. This may sound inconvenient, but there is a(5)hidden purpose.
Pub culture is designed to promote sociability in a society known for its(6)reserve. Standing at the bar for service allows you to chat with others waiting to be served. The bar(7)counter is possibly the only site in the Great Britain in which friendly conversation with strangers is considered entirely(8)appropriate and really quite normal behavior.(9)"If you haven’t been to a pub, you haven’t been to Britain." This tip can be found in a booklet, Passport to the Pub: The Tourists’ Guide to Pub Etiquette, a customers’ code of conduct for those wanting to sample "a central part of British life and culture".(10)The trouble is that if you do not follow the local rules, the experience may fall flat. For example, if you are in a big group, it is best if only one or two people go to buy the drinks.(11)Nothing annoys the regular customers more than many strangers blocking their access to the bar counter in discussing orders.
选项
答案
appropriate
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2824041.html
相关试题推荐
Mrs.Swanhascookedaspecialmeal______herimportantvisitors.A、infavorofB、
Astudyofarthistorymightbeagoodwaytolearnmoreaboutaculturetha
Astudyofarthistorymightbeagoodwaytolearnmoreaboutaculturetha
Astudyofarthistorymightbeagoodwaytolearnmoreaboutaculturetha
Astudyofarthistorymightbeagoodwaytolearnmoreaboutaculturetha
Astudyofarthistorymightbeagoodwaytolearnmoreaboutaculturetha
Astudyofarthistorymightbeagoodwaytolearnmoreaboutaculturetha
Astudyofarthistorymightbeagoodwaytolearnmoreaboutaculturetha
Astudyofarthistorymightbeagoodwaytolearnmoreaboutaculturetha
Astudyofarthistorymightbeagoodwaytolearnmoreaboutaculturetha
随机试题
PASSAGEFOURSomeaestheticquestions.作者在第4段首句指出RogerRosenblatt的作品仍有改进的余地,该句中的le
ThingstobeTaughtinEverySchoolⅠ.Introduction:Importanceofstude
[originaltext]W:Wehearduptherethatifyouareturneddownthefirsttimeyo
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.The
[originaltext]W:Hi,Paul.Allsetforyourspeechclubpresentationthiseveni
患者,老年男性,习惯性便秘5年。对其进行健康教育的内容错误的是A.每天早上起床后
关于听证程序,下列说法错误的有()。A、当事人要求听证的,应当在行政机关告知后7
证券公司为期货公司提供中间介绍业务,中国证监会自受理申请材料之日起()个工作日
下列具有滋肾养阴、益气生津功效的常用中成药是A.消渴丸 B.参芪降糖胶囊 C
恩典公司生产甲产品,2019年6月月初在产品数量30件,完工程度60%,6月份投
最新回复
(
0
)