首页
登录
职称英语
[originaltext] When Mr. Finch retired, he bought a small cottage in a seasid
[originaltext] When Mr. Finch retired, he bought a small cottage in a seasid
游客
2023-07-08
59
管理
问题
When Mr. Finch retired, he bought a small cottage in a seaside village.(32)The cottage was built in the late 16th century, but it was in very good condition. Mr. Finch was looking forward to a quiet life, but in the summer holidays he got a shock. Hundreds of tourists came to the seaside village.(33)Mr. Finch’s cottage was the most interesting building in the village and many of the tourists came to see it. From morning till night there were tourists outside the cottage. They kept looking through the windows and many of them even went into Mr. Finch’s garden. This was too much for Mr. Finch.(34)He decided to drive the unwelcome visitors away, so he put up a notice in the window. The notice said, "If you want to satisfy your curiosity, come in and look around. Price five pounds." Mr. Finch was sure that the visitors would stop coming, but he was wrong. The number of visitors increased and Mr. Finch spent every day showing them round his cottage. "I came here to retire, not to work as a guide. " he complained.(35)In the end, he sold the cottage and bought a small, modern house. It is an uninteresting little place and no one wants to see it. But it is certainly quiet and peaceful.
32. When was Mr. Finch’s cottage built?
33. Why did the tourists come to see Mr. Finch’s cottage?
34. Why did Mr. Finch put up a notice in the window?
35. Why did Mr. Finch buy another house?
选项
A、Because it was pretty old.
B、Because it was an interesting architecture.
C、Because it was at the seaside.
D、Because it was the only modern building there.
答案
B
解析
目的原因题。文中提到,Finch先生的小屋是村里最有意思的建筑,许多游客前来参观。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2820382.html
相关试题推荐
[originaltext]Teacherssaythedigitalagehashadagoodinfluenceandan
[originaltext]Teacherssaythedigitalagehashadagoodinfluenceandan
[originaltext]Itturnsoutgivingthanksisgoodforyourhealth.(33)Agrow
[originaltext]Itturnsoutgivingthanksisgoodforyourhealth.(33)Agrow
[originaltext]Wouldyoubelievethatthefirstoutstandingdeafteacherin
[originaltext]Wouldyoubelievethatthefirstoutstandingdeafteacherin
[originaltext]W:Goodmorning.Ireadtherecruitingadinthepaperyesterday
[originaltext]W:Goodmorning.Ireadtherecruitingadinthepaperyesterday
[originaltext]M:(19)Isthistheworkshoptoprepareforaninterview?Iamtryi
[originaltext]M:(19)Isthistheworkshoptoprepareforaninterview?Iamtryi
随机试题
IonlyknowMeredithby_______butIhaveneverspokentoher.A、chanceB、sight
[originaltext]Primaryorelementaryeducationisthefirstyearsofformal,
WhatdowemeanbyaperfectEnglishpronunciation?Inone【C1】______therear
Manypeoplethinkthattraditionalcultureswillbelostasscienceandtech
(1)Corporatescandal,laborreductions,economicrecession.Thepastyearha
Whoansweredthetelephone?[br][originaltext]Itwashalf-pasteightinthem
积极促进“一带一路”国际合作,努力实现____、____、____、____、_
谭某拥有一套建筑面积为140m2的住宅,位于一幢钢筋混凝土结构高层住宅楼的12层
并购企业的融资方式主要有()。A:公司内部自有资金 B:银行贷款筹资 C:
右心衰竭的病人常因组织液生成过多而致下肢水肿,其主要原因是 A.血浆胶
最新回复
(
0
)