首页
登录
职称英语
[originaltext] A new plan for getting children to and from school is being s
[originaltext] A new plan for getting children to and from school is being s
游客
2023-07-08
79
管理
问题
A new plan for getting children to and from school is being started by a local government in Eastern England. This could end the worries of many parents fearful for their children’s safety on the roads.
Until now the local government has only been prepared to provide bus services for children living more than three miles from their school, or sometimes less if special reasons existed. Now it has been decided that if a group of parents ask for help in organizing transport they will be prepared to go ahead, as long as the arrangement will not lose money and children taking part will be attending their nearest school.
The new plan is to be tried out this term for children living at Milton who attend Impington School. The local government has agreed to offer a sum of money for a bus service from Milton to Impington and back. Between 50 and 60 parents have said they would like their children to take part. A government official has said the cost to parents should be less than £20 a term.
They have been able to arrange the service at a low cost because there is already an agreement with the bus company for a bus to take children who live further away to Impington. The same bus would now just make one more journey to pick up the Milton children.
19. What is the aim of the new plan?
20. What does the speaker say about the new plan?
21. How can the local government arrange the new bus service at a low cost?
选项
A、It is only prepared for children far away from their school.
B、It involves a bus service from Milton to Impington and back.
C、It requires parents to pay less than £60 a term for the service.
D、It is to be tried out for children in Western England.
答案
B
解析
短文提到,“当地政府已同意给从Milton往返Impington的公车服务提供一笔钱。”故B正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2819390.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Whyareyouleavingsoearly?Themoviedoesn’tstarttillsev
[originaltext]W:Whyareyouleavingsoearly?Themoviedoesn’tstarttillsev
[originaltext]W:Hi,Tom.How’sitgoingthesedays?M:Fine.Whereareyouhea
[originaltext]W:Hi,Tom.How’sitgoingthesedays?M:Fine.Whereareyouhea
[originaltext]M:IamsorelievedIjustfinishedthestoryIwasworkingonfo
[originaltext]M:IamsorelievedIjustfinishedthestoryIwasworkingonfo
[originaltext]Mychildseemssad;ishesufferingfromdepression?Notneces
[originaltext]Thefirststeptowardtheinventionoftelevisionwastakenin
[originaltext]Thefirststeptowardtheinventionoftelevisionwastakenin
[originaltext]Manypeopletodayliketoexercise.Someliketorun,andsome
随机试题
DoyouknowoneofthegreateststatesmenthatBritainhaseverhad?Hisnam
DoesSusanlivefarfromschool?[br][originaltext]M:Doyouwalktoschoolev
Whatistherelationshipbetweenthespeakers?[br][originaltext]M:Hi,Sue.
Acommonassumptionabouttheprivatesectorofeducationisthatitcater
Whatisspecialabouttheair-bornetaxiJetpod?[originaltext]It’sthestuffsc
TheproseofRichardWright’sautobiographicalBlackBoy(1945)is______,freeo
通过下列措施可以提高销售息税前利润率的有()。 Ⅰ提高安全边际率
()是最常见的人员推销形式,可以针对顾客的需要提供有效的服务,方便顾客,故为顾客
下列关于历史文化名城保护规划内容的表述,错误的是( )。A.必须分析城市的历史
使人格各部分整合和统一起来的核心力量是()。 A.生理自我B.社会自我
最新回复
(
0
)