首页
登录
职称英语
[originaltext] Professional sports are very popular in the United States, an
[originaltext] Professional sports are very popular in the United States, an
游客
2023-07-08
95
管理
问题
Professional sports are very popular in the United States, and they are big business. The most popular sports are baseball, football and basketball. Each has its own season, and millions of supporters. Professional teams are named after the cities where they are located. Their strongest supporters live in cities. When a team plays in a championship game, most people in the city follow the game with interest and enthusiasm. Basketball is well known around the world. Professional basketball games in the United States are played indoors during the winter months. From November to April one can find a professional basketball game several nights a week in most large American cities, Baseball is an American sport. It has been called the national pastime. The game is played in the evenings nearly every day of the week and on weekends as well. The season begins in April and finishes with the World Series in October. Football has become the most popular professional sport in the U.S. It is played on Sundays during the fall from August to January. American football is different from international football, which Americans call soccer. Both games require strength and specialized skills. Professional athletes are very well paid. The most famous athletes make millions of dollars for their playing skill. America’s best athletes have higher salaries than the country’s president.
22. What does the speaker tell us about the professional teams in the U.S.?
23. When are professional basketball games in the US played indoors?
24. What is the national pastime in the U.S. ?
25. What do American football and international football share in common?
选项
A、Both require strength and specialized skills.
B、Both require height and responsibility.
C、Both require enthusiasm and hard work.
D、Both require flexibility and good health.
答案
A
解析
短文提到,美式足球与国际足球都对体力和专业技能有要求,故A正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2819261.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B9】[originaltext]AccordingtoUKgovernmentfigures,Englishlit
【B1】[br]【B8】[originaltext]AccordingtoUKgovernmentfigures,Englishlit
【B1】[br]【B6】[originaltext]AccordingtoUKgovernmentfigures,Englishlit
[originaltext](32)Manystudentstodaydisplayaworryingtendencytochoose
[originaltext](32)Manystudentstodaydisplayaworryingtendencytochoose
[originaltext](32)Manystudentstodaydisplayaworryingtendencytochoose
[originaltext](32)Manystudentstodaydisplayaworryingtendencytochoose
[originaltext]GateswasbornandbroughtupinSeattle.[29]Attheageof1
[originaltext]GateswasbornandbroughtupinSeattle.[29]Attheageof1
[originaltext]M:Whatdidyouthinkaboutthevideoweweresupposedtowatchf
随机试题
Flyingonaplanecancostalotofmoney.Nowisagoodtimetobuyplanet
Whatwastheproblemwiththedeliveryofthevases?Theyarrived15days______
[originaltext]W:Ican’tfindthearrivaltimesfortheNewYorktoBostontrai
Ifthere’sauniversaltruthinhealthnewslately,it’sthatbeingoverweig
StandardEnglishisthevarietyofEnglishwhichisusuallyusedinprintan
某高速公路工程第6合同段,该标段路线全长7.89km,合同价为40000万元,合
“要富口袋,先富脑袋”这一说法在哲学上的含义是()。A.精神力量可以变成物质力
患者,男性,31岁。因车祸造成骨盆骨折。如抢救不及时延误了治疗,可发生的严重并发
拟在8度烈度场地建一桥墩,基础埋深2.0m,场地覆盖土层厚度为20m,地质年代均
根据《土壤污染防治行动计划》开展污染治理与修复,改善区域土壤环境质量的要求,下列
最新回复
(
0
)