首页
登录
职称英语
Doctors are to begin a trial of a drug treatment that could double the time
Doctors are to begin a trial of a drug treatment that could double the time
游客
2023-07-08
62
管理
问题
Doctors are to begin a trial of a drug treatment that could double the time transplanted organs survive in the body. The 20-minute procedure effectively coats donor organs in a protective shield that stops them being rejected by the patient’s immune system.
The treatment is expected to prolong the time that organs remain healthy in patients’ bodies and also increase their shelf-life(保存期限), so they can be stored for longer or transported further before being used. If the treatment works, it could ease the burden on organ transplant services, which face an increasing gap between the supply and demand for donor organs.
People who receive transplants must take drugs to suppress their immune systems, but the body still reacts enough to cause transplants to fail sooner than they should. A healthy transplanted kidney lasts on average only 10 years, around one third of the time it should last. Organs such as hearts and livers fail even sooner. The consequence is that patients who have had one donor organ often need another.
The new treatment, developed by researchers at King’s College London, is based on the defense mechanism healthy organs use to shield themselves from the immune system. Studies suggest the procedure could extend the life of an implanted kidney by around seven years. The scientists believe the treatment will also extend the shelf-life of donor organs, increasing the time they survive outside the body from no more than 24 hours to several days. This could reduce wastage and double the number of organs that work properly once they are transplanted, doctors said. In early tests, only a fifth of organs worked properly after being stored on ice for 16 hours, compared with 50% of those treated with mirococept(药物:米罗西普).
A recent pilot study of the treatment on 16 patients found it was safe to use. Patients who receive donated organs treated with mirococept will still need to take drugs to suppress their immune systems, but doctors said an aim of their research was to see if the use of current drugs, which can increase a patient’s risk of cancer, can be reduced. [br] Why patients who are treated with the old treatment often need another donor organ?
选项
A、Because they are painful after transplanting.
B、Because taking drugs can ease the burden of organs.
C、Because the body still reacts enough to cause transplants to fail.
D、Because the donor organs will be rejected by the immune system.
答案
C
解析
推理判断题。由定位句中的consequence可知题干为结果,原因应从定位句的前文查找。原文提到手术后,病人身体会有排异反应,因此需要服药来抑制免疫系统,但是即使服药,身体仍会产生排异反应,从而使移植器官不能工作,故病人需要再进行一次移植手术,因此答案为C)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2818830.html
相关试题推荐
Thedoctorsaysthat______(这项新的疗法有助于防止艾滋病的发展).thenewtreatmentwillhelppreven
Mostdoctorsrecognizethatmedicineis______(是一门科学,也是一门艺术).asmuchanartasit
Inanewarticle,fourLondondoctorswarnofaprofessionalwhoiscommitti
Inanewarticle,fourLondondoctorswarnofaprofessionalwhoiscommitti
Inanewarticle,fourLondondoctorswarnofaprofessionalwhoiscommitti
Inanewarticle,fourLondondoctorswarnofaprofessionalwhoiscommitti
Doctorsaretobeginatrialofadrugtreatmentthatcoulddoublethetime
Doctorsaretobeginatrialofadrugtreatmentthatcoulddoublethetime
Yearsago,doctorsoftensaidthatpainwasanormalpartoflife.Inpartic
Yearsago,doctorsoftensaidthatpainwasanormalpartoflife.Inpartic
随机试题
【B1】[br]【B7】A、handsB、MindC、earsC考查根据上下文填词的能力。听得很清楚,表明耳朵没有题题。
Naturallytheyoungaremoreinclinedtonoveltythantheireldersanditi
[originaltext](22)Askayoungchild"Howwasschooltoday?"andyou’relike
[originaltext]Theworld’spopulationcontinuestogrow.Therenowareabout
明确业务基本事项的目的是对评估业务( )等进行必要的了解,为确定是否承接相关业务
C样式类。每行每列都只有一个轴对称图形。注意图形中部的蝴蝶状图案的对称性。第一行的第三个图形、第三行的第一个图形均为轴对称图形,问号处应填入一个轴对称图形,选
生产岗位技能规范不包含( )内容。A.应知 B.操作 C.应会 D.工作
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
A.口服吸收良好,生物利用度100% B.生物利用度20%~36%,食物能促进
根据证券法律制度的规定,关于上市公司收购制度,下列表述错误的是( )。A.投资者
最新回复
(
0
)