首页
登录
职称英语
[originaltext] How many of you drink cola? Nearly everybody. Did you know th
[originaltext] How many of you drink cola? Nearly everybody. Did you know th
游客
2023-07-07
81
管理
问题
How many of you drink cola? Nearly everybody. Did you know that cola started out not as a soft drink but as a cure for headaches back in the late 1800s?[23][24]John S. Pamberton, a druggist from Atlanta, had experimented for many months trying to find a cure for the common headache. He worked in his backyard, mixing and heating different combinations of oils and flavors until he found one that seems promising. Pamberton bottled the mixture and began selling it in drug stores as a concentrated syrup that the customer had to mix with water before drinking. Cola’s transformation from a medicinal syrup to a carbonated soft drink came about quite by accident. One day, a customer came into a drug store complaining of a headache and asked for a bottle of cola syrup. He wanted to take it right away. So he asked the clerk to mix the medicine while he waited.[25]The clerk, instead of walking to the other end of the counter to get plain water, suggested mixing the syrup with soda water. The customer agreed, and after drinking it, remarked how good it tasted. The clerk continued offering the mix and carbonated cola grew in popularity. Today carbonated colas are sold in most countries around the world. And although they no longer contain the ingredients used to cure headaches, they are still very refreshing.
22. What does the speaker mainly discuss?
23. How was cola originally sold?
24. Why does the speaker mention John Pamberton?
25. How was cola syrup made into a soft drink?
选项
A、He sold cola to doctors.
B、He was a drug store clerk.
C、He suffered from severe headaches.
D、He developed the cola syrup.
答案
D
解析
题干是问讲话者为什么会提到约翰·潘伯顿这个人。根据上题中的分析可知,约翰·潘伯顿是可乐最初配方的发明者,显然答案为D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2817518.html
相关试题推荐
[originaltext]Manystudentstodaydisplayaworryingtendencytochooseuni
[originaltext]Thoseofuswhoeducateourchildrenathomearenotinterest
[originaltext]Thoseofuswhoeducateourchildrenathomearenotinterest
[originaltext]Thoseofuswhoeducateourchildrenathomearenotinterest
[originaltext]Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:Fatpeoplerea
[originaltext]W:Excuseme,Professor.Ihaveaquestion.I’mworriedaboutmy
[originaltext]W:Excuseme,Professor.Ihaveaquestion.I’mworriedaboutmy
[originaltext]W:Excuseme,Professor.Ihaveaquestion.I’mworriedaboutmy
[originaltext]W:Excuseme,Professor.Ihaveaquestion.I’mworriedaboutmy
[originaltext]W:John,youlookterrific.Areyouworkingoutrecently?Yousur
随机试题
WhydidJoanfeelsorrythatevening?[br]Whatwasprobablygoingtohappen?C根据
Agoodbusinessplan______youthrougheverystageofyourbusiness.A、startsB、ru
Whomakestheannouncement?The______ofthecity.[br]Whatkindofstoriesdi
霍乱的发病机制是A.病原体侵入血流,形成菌血症 B.病原体在肠道内产生的毒素与
估值方法的()是指基金在进行资产估值时均应采取同祥的估值方法,遵守同样的
以下哪种方法不属于厌氧培养法()A.厌氧罐培养法 B.气袋法 C.气体喷射法
我国加强对“裸官”的监督和管理,《关于对配偶子女均已移居国(境)外的国家工作人员
《景岳全书》云:“凡外感风寒,发热恶寒,头痛身痛,痎疟初起等证,凡血气平和,宜从
B2属于哪种燃烧等级()A.可燃 B.不燃 C.易燃 D.难燃
骨与关节结核中哪项是正确的A.成年人及老年人好发 B.脊柱结核占首位 C.肌
最新回复
(
0
)