首页
登录
职称英语
[originaltext] At the beginning of the 20th century, the railroads were used
[originaltext] At the beginning of the 20th century, the railroads were used
游客
2023-07-07
90
管理
问题
At the beginning of the 20th century, the railroads were used to transport everything. Powerful railroad companies made fortunes without having to be accountable to the public or considerate of customers.[19]But cars and trucks changed all of that. And by 1970, the rail industry was beset with problems. Trucks were taking all the new business. And even so, the rail industry remained indifferent to customers. Also, many regulations kept the rail industry from adjusting to shifting markets. But in 1980, the rail industry entered the modern era when a deregulation bill was passed that allowed railroad companies to make quick adjustments to fees and practices. Companies reduced their lines by 1/3 and used fewer employees. They also took steps to minimize damage to products and to increase their shipping capacity by stacking freight containers on railroad cars.[20]To accommodate these taller loads, under passes and tunnels were enlarged. The image of the rail industry has changed dramatically. Today companies are very responsive to customers and are gaining increasing market share in the shipping industry. The railroad safety record is also strong. Freight trains have an accident rate that is only 1/3 of that of the truck industry.[21]Trains also come out ahead of the trucks on environmental grounds because they give off only 1/10 to 1/3 the pollution that is emitted by trucks. And railroading does not wear out highways as trucks do.
19. What development caused the decline in the use of railroads?
20. Why were the under passes and tunnels enlarged?
21. What is one of the reasons why the railroad industry is gaining public support?
选项
A、It contributes less to air pollution than truck industry.
B、Its competitors are inconsiderate of customers.
C、It preserves a traditional way of doing business.
D、It creates personal fortunes for investors.
答案
A
解析
题干问为什么铁路运输业渐渐赢得了人们的支持。短文在结尾处提到铁路行业努力提高了运输的安全性,而且在环境保护方面也更有优势,其排放的污染物仅为卡车的1/10到1/3。故选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2817314.html
相关试题推荐
[originaltext]ThefirstautomobileraceinhistorytookplaceinChicagoin
[originaltext]ThefirstautomobileraceinhistorytookplaceinChicagoin
[originaltext]Areyouafraidtoraiseyourhandinclass,evenwhenyoukno
[originaltext]Areyouafraidtoraiseyourhandinclass,evenwhenyoukno
[originaltext]Areyouafraidtoraiseyourhandinclass,evenwhenyoukno
[originaltext]M:Hi,I’mcallingabouttheadfortheapartmentfoundintoday’
[originaltext]M:Hi,I’mcallingabouttheadfortheapartmentfoundintoday’
[originaltext]M:Whatdoyouthinkaboutallthedifferentdietsthatpeoplego
[originaltext]M:Whatdoyouthinkaboutallthedifferentdietsthatpeoplego
[originaltext]TheChineseNewYearisnowpopularlyknownastheSpringFes
随机试题
Fromthehealthpointofviewwearelivinginamarvelousage.Alargenumb
信息系统工程是指信息化工程建设中的信息网络系统、()、信息应用系统的新建、升级
商业银行信用风险监测中,行业经营环境出现恶化的预警指标不包括()。A.产能明
下列关于毛泽东思想的表述,正确的是:A.独立自主是毛泽东思想的精髓 B.为
A.内关 B.郄门 C.劳宫 D.曲泽 E.间使以上腧穴中,善于治疗心悸
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
哮喘患者不宜A:超声雾化吸入 B:蒸气吸入 C:湿化吸氧 D:给予祛痰药物
2009年度全国旅行社营业收入为1806.53亿元,同比增长8.64%;毛利润总
左图为给定的立体图形,将其从任一面剖开,右边哪一项不可能是该立体图形的截面?
定义: ①经适房:指由城市政府组织房地产开发企业或者集资建房单位建造,以微利价
最新回复
(
0
)